Ponturi Pariuri Fotbal Italia vs Anglia

Superbet

MECIUL ZILEI / 11.07.2021


cota2.ro

⚽️ITALIA - ANGLIA

♻️Italia-Anglia este finala de la Campionatul European 2020, care se va disputa astăzi, de la Ora 22:00, pe Stadionul Wembley din Londra.


🇮🇹Italia a ajuns în finală după un parcurs perfect în grupe: 3 victorii fără gol primit, iar mai apoi au avut nevoie de prelungiri pentru a trece de optimi cu Austria. În sferturi a trecut cu 2-1 de Belgia, iar în semifinale a eliminat Spania la loviturile de deopartajare, după 1-1 în cele 120 de minute.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿Anglia a început aventura de la european mai timid. În faza grupelor marcând doar 2 goluri în cele 3 meciuri. Apoi a trecut la pas de Germania și Ucraina. În semifinale a avut nevoie de prelungiri și de un penalty controversat, acordat de arbitrul Mkklie în prelungiri, pentru trece de Danemarca. Din acestă cauză multă lumea va ține cu Italia.


♻️Italia a mai jucat 3 finale de Campionat european. Una câștigată în 1968 și ultimile 2 pierdute (2000 și 2012). În momentul de față, Squadra Azzurra are un parcurs incredibil. Este neinvinsă în ultimile 33 de meciuri, a marcat 86 de goluri și a primit 10. În cele 13 întâlniri directe jucate impotriva englezilor le-a pierdut doar pe 2.


♻️Pentru Anglia, va fi prima finală din istorie la un Campionat European și a doua la un turneu final după cea de la Campionatul Mondial din 1966, organizat chiar în Anglia, competiție pe care a și câștigat-o. Prin accederea în ultimul act la EURO 2020, reprezentativa „Albionului” devine a 13-a echipă care reușește această performanță.

Englezii vor avea un mare plus,terenul propriu cu tribunele la o capacitate de 60.000 de spectatori, dar pe mine nu m-au convins la acest turneu final, chiar dacă au câștigat fară drept de apel meciurile cu Germania și Ucraina. Eu mă aștept, și îmi doresc să câștige Italia trofeul. Cu veteranii Chellini și Bonucci, în apărare plus tripleta ofensivă Chiesa, Immobile, Insigne, Squadra Azzurra cred ca poate face diferența.🏆🏆🏆🏆🏆🎖🥇. FORZZA SQADRA AZZURRA🇮🇹⚽️🇮🇹


ECHIPELE PROBABILE:

Italia: Donnarumma - Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Emerson - Verratti, Jorginho, Barella - Chiesa, Immobile, Insigne

Selecționer: Roberto Mancini


⚽️Anglia: Pickford - Walker, Stones, Maguire, Shaw - Phillips, Rice, Mount - Saka, Kane, Sterling 

Selecționer: Gareth Southgate


Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Țările de Jos, cu Bjorn Kuipers (48 de ani) la centru, ajutat de asistenții Sander van Roekel și Erwin Zeinstra. Al patrulea oficial va fi spaniolul Carlos de Cerro Grande, iar în cabina VAR vor fi germanii Bastian Dankertt și Christian Gittelmann.



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Italia vs Anglia
Pronostic:
Italia câștigă trofeul
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 11.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro