Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.22

Superbet

COTA2 A ZILEI / 13.07.2021

Salutare Pariori!! Astăzi schimbăm puțin strategia și nu mai mergem pe goluri. Voi juca pe minim o repriză câștigată de Cfr Cluj și de Hjk Helsinki.

cota2.ro


⚽️BANJA LUKA - CFR CLUJ

♻️Dela ora 21:00, în Bosnia Herțegovina, se va va juca meciul retur din primul tur preliminar din Liga Campionilor. În tur, s-a impus Cfr Cluj cu 3-1.

♻️Așadar meciul din tur a fost la discreția ceferiștilor, care dacă aveau mai multă concentrare pe faza ofensivă, se putea impune mult mai clar. Dar și 3-1, scor obținut prin golurile marcate de Omrani, Deac și Sigurjonsson, aduc liniștea în tabăra lui Marius Șumudică, având în vedere că din acest sezon s-a eliminat regula golurile din deplasare.


♻️Banja Luka este o echipă destul de modestă, cu un lot cotat la puțin peste 6 milioane de euro, și este doar la al 2-le titlu cucerit în cei 94 de ani de la înființare. În meciul tur nu a pus lrobleme adversarilor și având în vedere că Cfr Cluj vine după ratarea SuperCupei României la loviturile de la 11 metri, pe care Șumudică nu a digerat-o foarte bine, consider că ardelenii vor câștiga minim o repriză și în meciul retur.

FORMA ECHIPELOR ÎN ULTIMILE 5 MECIURI

🔷️BANJA LUKA: Î V E I V

🔷️CFR CLUJ : E V E V I


⚽️BUDUCNOST PODGORICA- HJK HELSINKI

Al doilea meci vine din Muntenegru, de la manșa retur dintre FK Buducnost și finlandezii de la Hjk Helsinki. Meci care se va disputa începând cu ora 21:45, la Podgorica. În meciul tur, s-au impus cu 3-1 cei de la Hjk, scorul era 3-0 încă din minutul 13, dar putea fi mult mai mare diferența după ocaziile ratate de nordici. Muntenegrenii au reușit să marcheze dintr-un penalty.

♻️ Hjk Helsinki se află intr-o formă foarte bună în această perioadă, având 10 victorii din ultimile 10 meciuri jucate și este lider în Veikkausliga după 11 etape.


♻️După jocul din tur, FK Podgorica cred ca are șanse minime la calificarea în faza următoare. Având în vedere că muntenegrenii trebuie să iasă la joc, fiind obligați să marcheze, vor lăsa multe spații în apărare de care cred ca finlandezii vor profita. După jocul din tur, mă asteot ca Hjk să castige minim o repriză și în deplasare

FORMA ECHIPELOR ÎN ULTMILE 5 MECIURI

🔷️FK BUDUCNOST: Î V V E Î

🔷️HJK HELSINKI: V V V V V


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Banja Luka vs CFR Cluj
Pronostic:
Cfr câștigă oricare repriză
Cota
1.32
FK Buducnost vs HJK Helsinki
Pronostic:
Hjk câștigă oricare repriză
Cota
1.68
Cota finala: 2.22
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro