Ponturi Pariuri Fotbal Botosani vs FCSB

BETANO

Botosani-FCSB

Roș-albaștrii vor deschide sezonul 2021/2022 cu o deplasare în fața unei echipe contra căreia are un palmares direct zdrobitor. FC Botoșani-FCSB, un meci care a stârnit mereu comentarii în acești ani, se va juca astazi de la ora 20:30. 

Botoșaniul l-a reconfirmat ca antrenor pe Marius Croitoru, dar în inter-sezon s-a despărțit de o serie de jucători relevanți în sezonul trecut, atunci când ”roș-alb-albaștrii” s-au calificat pentru a doua oară consecutiv în ”play-off”. Au plecat fundașul Meleke și mijlocașul Rodriguez la CFR Cluj, mijlocașul lateral Askovski a mers la Sepsi, iar goleadorul botoșănenilor din sezonul trecut, Keyta (14 reușite) s-a despărțit deja din luna mai de moldoveni. Cele mai importante teste din cantonament s-au încheiat cu rezultate la o diferență de un singur gol: 1-0 cu Tirol, 0-1 cu Sandhausen și 1-2 cu UFA.

cota2.ro

 FCSB și-a păstrat cele mai importante nume din lot, cedându-I sub formă de împrumut pe Nedelcu la Fortuna Dusseldorf, respectiv pe Simion la AEL Limassol. Venirile nu sunt neapărat spectaculoase: fundașul Cordea (Clinceni), polivalentul Alexandru Crețu (Maribor), stoperul croat Vucur (Liga 3 germană) și atacantul ceh Ondrosek (Plzen). 

Singura modificare majoră este cea de pe banca tehnică. Dinu Todoran este din această vară antrenorul vicecampioanei, precedenta sa experiență de tehnician încheindu-se în primăvara la secund-divizionara CSM Slatina. 

Bucureștenii au preferat un cantonament autohton, în ultimul test dinaintea startului oficial ei trecând cu 5-1 de Gloria Buzău. 

Botoșaniul nu are decât un triumf contra roș-albaștrilor, în 21 de încleștări la nivel competitiv. Este vorba despre un 2-0, amanetat cu FCSB ca și gazdă, la Pitești, pe 29 iulie 2019. 

În rest, avem nu mai puțin de16 triumfuri ale celor de la FCSB, anul trecut vicecampioana trecând în toate cele patru meciuri directe de moldoveni: 4-1 și 2-0, respectiv 2-1 și 3-1.

 Încă un amănunt important: FCSB a marcat minimum un gol în fiecare vizită efectuată în fieful botoșănenilor!

Pronostic: 2 solist

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Botosani vs FCSB
Pronostic:
2
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro