Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.04

Superbet

COTA 2 A ZILEI / 15..07.2021


cota2.ro

♻️Salutare Pariori. Astăzi pentru cota 2 A ZILEI am 2 meciuri în care echipele oaspete au nevoie să câștige minim o repriză.

⚽️FC BOTOȘANI-FCSB

♻️Astăzi începe un nou sezon în prima ligă din fotbalul românesc, ediția 2021-2022, cu disputa dintre Fc Botoșani și Fcsb. . Gazdele vor continua și în noul sezon cu Marius Croitoru pe banca, dar ca transferuri nu are nume sonore. Iată care sunt noile achiziții ale moldovenilor: Andrei Dragu (Liga a 2-a), Petar Petkovski (Serbia), Martin Remacle (FC Voluntari), Herve Kage (Hesperange), Richard Sila (FC Paris), și Malcom Edjouma (Viitorul Constanța).

♻️FCSB va ataca noul sezon, cu gândul să câștige campionatul, dar cu un nou antrenor pe bancă, care nu are un CV impresionant. Dinu Todoran a antrenat ultima dată la CSM Slatina, echipa care a retrogradat din Liga a 2-a la sfâșitul sezonului trecut . Nici bucureștenii nu au excelat la capitolul transferuri. Poate cel mai important transfer pentru noul sezon este Alexandru Crețu de la Maribor.

Iată jucătorii care au fost aduși în această vară: Andrei Cordea (Academica Clinceni), Alexandru Crețu,, Stipe Vucur (Hallescher), Zdenek Ondrasek (Viktoria Plzen), Cristian Dumitru (Academica Clinceni), Ovidiu Horșia (Gaz Metan Mediaș).

Totuși, Fcsb și-a păstrat cei mai importanți jucători din sezonul trecut, cum ar fi: Ovidiu Popescu, Florinel Coman sau Tănase.

♻️Fc Botoșani în stagiul de pregătire a câștigat un singur meci și a pierdut 2, în schimb, Fcsb le-a câștigat pe toate. Din cele 20 de meciuri directe, moldovenii a câștigat unul singur. Având în vedere unele "dubii în meciurile dintre cele două echipe, mă aștept ca în meciul de azi, Fcsb să câștige minim o repriză.


⚽️HESPERANGE-NK DOMZALE

♻️Al doilea meci de pe bilet vine din Conference League, unde în cerând cu ora 21:00, se va juca meciul retur dintre echipa Hesperange din Luxemburg și slovenii de la Nk Domzale. În tur, Nk Domzale s-a impus surpinzătir, la limită, doar 1-0, după pauză.

Lotul celor de la Nk Maribor este mult peste valoarea celor de la Hesperange din Luxemburg și în mod normal ar trebui să câștige și meciul retur. Trupa slovena a avut o prioadă bună în meciurile amicale și în acest moment a ajuns la 4 victorii consecutive. Voi merge și în meciul retur pe NK Domzale, dar voi fi mai precaut și voi paria pe minim o repriză câștigată de sloveni.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Fc Botoșani vs Fcsb
Pronostic:
Fcsb câștigă oricare repriză
Cota
1.47
Hesperange vs Nk Maribor
Pronostic:
NK Maribor câștigă oricare repriză
Cota
1.39
Cota finala: 2.04
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro