Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.71

Superbet

COTA 2 A ZILEI / 16.07.2021

♻️Salutare Pariori!!! Ieri Fcsb-ul ne-a scos la Cota 2, după ce a ratat un penalty prin Florin Tănase și a mai avut încă 2 bare. Liga 1 este la început și o să evit să mai joc acestă competiție în următoarea perioadă. Pentru astăzi m-am axat pe 2 meciuri din ligile nordice, unde avem nevoie de goluri.

cota2.ro


⚽️GRINDAVIK-THOR AKUREYRI


♻️Primul meci vine din liga a 2a din Islanda. Începând cu ora 21:00, avem meciul dintre Grindavik și Thor Akureyri. Gazdele ocupă poziția a 4-a, cu 19 puncte, după 11 etape , 22 de goluti marcate și 20 primite. Oaspeții sunt pe locul 9, cu 15 puncte, golaveraj 23-18.

Grindavik nu a câștigat în ultimile 5 meciuri, dar cu toate acestea, a marcat 9 goluri. În schimb, de partea cealaltă, Thor Akureyri a câștigat 11 puncte din 15 posibile în ultimile 5 etape și a marcat 10 goluri . Așadar, cele două echipe au o medie ridicată de goluri marcate în precedentele partide, ambeme marcândt în fiecare meci. Consider că meciul de azi va avea minim 3 goluri și ambele echipe vor marca.

FORMA ECHIPELOR ÎN ULTIMILE 5 MECIURI

🔷️Grindavik: E E E E Î

🔷️Thor Akeyri: V E E V V


⚽️ST.PATRICK'S-DROGHETDA

Al doilea meci de pe bilet vine din Irlanda Primera Division.Pe Richmond Park din Dublin, începând cu ora 21:45, avem duelul dintre St.Patrik's și Drogheda.

♻️Gazdele ocupă locul 3, cu 38 de puncte, dar este la egalitate de puncte cu primele 2 clasate. Așadar victoria de azi ar putea duce "sfinții" pe primul loc, cel puțin pentru câteva ore. Drogheda este pe locul 4, cu 30 de puncte , golaveraj 34-23. Are cele mai multe goluri marcate în acestă ediție de campionat. Totodată este un meci în care se întâlnesc echipele care au marcat cele mai multe goluri din acest sezon, 34, respectiv 33. Mă aștept la o partidă deschisă în care să marcheze ambele echipe sau să fie cel puțin 3 goluri. În ultimile 2 rezultate directe, cele două echipe și-au câștigat meciul de pe teren propriu, dar a marcat și echipa oaspete minim un gol.

FORMA ECHIPELOR ÎN ULTIMILE 5 MECIURI

🔷️St.Patrick's: V Î E V V

🔷️Drogheda: E V E Î Î

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Grindavik vs Thor Akureyri
Pronostic:
G-G&3+
Cota
1.65
St.Patrik's vs Drogheda
Pronostic:
G-G sau 3+
Cota
1.64
Cota finala: 2.71
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro