Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.54

BETANO

COTA 2 A ZILEI / 22.07.2021


cota2.ro

♻️Salutare Pariori. Astăzi încerc o Cotă de peste 2.00, formată din două meciuri din Conference League.


⚽️AUSTRIA VIENA - BREIDABLIK

♻️Începând cu ora 19:00, pe Generali Arena din Viena, se va juca manșa tur din turul 2 preliminar din Conference League dintre Austria Viena și Breidablik din Islanda.. Austriecii au ajuns în Conference League de pe locul 2 din Play-out, după ce au trecut două baraje cu Hartberg și Wolfsberger. În perioada de pregătire, Austria Viena a jucat 4 amicale pe care le-a câștigat și s-au marcat minim 3 goluri în fiecare meci.

♻️Breidablik este la al 3-le meci în Europa după ce in primul tur a trecut de cei de la Racing Luxemburg ,5-2 scor general. Casele de pariuri, consideră că islandezii pornesc în acest meci cu șansa a 2-a, dar după părerea mea, Breidablik poate marca în acest meci. Este într-o formă bună în ultima perioadă, având 7 meciuri fără înfrângere.

♻️Așadar se intalnesc două echipe în formă bună, ofensive care cred ca pot face un meci spectaculos cu minim 3 goluri în cele 90 de minute.


⚽️FK VELEZ - AEK ATENA

♻️Al doilea meci vine din Bosnia Hertègovina, unde FK Velez va fi gazdă în meciul cu Aek Atena, în turul 2 preliminar din Conference League.

FK Velez a terminat sezonul trecut pe locul 3 în prima ligă bosniacă, în timp ce AEK ATENA a fost a 4-a în Super Liga din Grecia.

♻️Mi-a sărit în ochhi cota foarte bună pentru victoria celor de la Aek Atena în condițiile în care, eu cred ca sunt mari favoriți să câștige acest meci, având în vedere că ne-am făcut o părere despre fotbalul din Bosnia, urmărind campioana Banja Luka împotriva Cfr--ului. Velez a trecut in turul 1 preliminar de nord irlandezii de la Coleraine, scor general 4-2. Aek Atena este echipa mult mai experimentată, cu un lot mult mai valoros, dar și cu prezențe constante în întrecerile din Europa și nu cred ca pot sa piardă acestă confruntare cu locul 3 din Bosnia Herțegovina .

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Austria Viena vs Breidablik
Pronostic:
3+
Cota
1.62
FK Velez vs AEK Atena
Pronostic:
X2&2+
Cota
1.57
Cota finala: 2.54
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro