Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.38

BETANO

1.CSKA Sofia-Liepaja

CSKA Sofia trece printr-o perioada dezastruoasa, avand in vedere ca a pierdut 3 din cele 5 meciuri amicale si totodata a pierdut in mod categoric Supercupa Bulgariei, 0-4 cu Ludogoret.

Pe de alta parte, FK Liepaja a jucat deja in optimile de finala ale Conference League, unde a trecut de Struga si se afla in plin campionat, unde are 6 meciuri consecutive fara infrangere.

cota2.ro

  • CSKA Sofia: L W L L L
  • Liepaja: W D W W D

Prin urmare,din acest punct de vedere,oaspetii stau mult mai bine.Dar chiar si-asa ,cand e vorba de meciuri europene altfel se prezinta pe teren.

1 solist este pronosticul meu pentru acest eveniment.

2.Laci-Univ.Craiova

Universitatea Craiova își începe aventura europeană joi (ora 20:00), în Albania, cu formația KF Laci, în turul 2 preliminar al Conference League.

Reprezentanta Albaniei este la a patra prezență consecutivă în cupele europene. Primele trei „acțiuni” le-a disputat în Europa League, dar niciodată nu a trecut de turul 2 preliminar.

Reprezentanta Albaniei a jucat doar două meciuri oficiale în nou sezon, chiar cele două întâlniri cu FK Podgorica. Tot în această vară a mai disputat meciuri de pregătire cu Shkendija (1-2) și Sileks (0-1).

Oltenii au la rândul lor două jocuri oficiale înaintea primei evoluții în Europa din acest sezon, tonusul fiind destul de bun după rezultatele obținute. Craiova câștigat Supercupa României după o partidă cu CFR Cluj decisă la loviturile de la 11 metri (scor 0-0 în timp regulamentar), iar apoi a învins și FC Argeș cu 1-0 în prima etapă din Liga 1. 

Pronostic: Voi incerca sa joc cat mai safe si voi merge pe echipa oaspete doar un dnb.

3.FCSB-Șahtior Karagandy

Astazi de la ora 21:30, FCSB joacă acasă în prima manșă din turul II preliminar al UEFA Conference League cu kazahii de la Șahtior Karagandy. Roș-albaștrii antrenați din această vară de Dinu Todoran au debutat nu tocmai inspirat în acest sezon, remizând, 0-0, la FC Botoșani, după un penalty ratat de Florin Tănase. 

Pentru un retur liniștit în Kazahstan, având în vedere că o va aștepta o deplasare extrem de lungă, FCSB trebuie să fie mai eficientă in seara asta si sa profite de toate ocaziile. Asta, în condițiile în care în ultimele șase jocuri de acasă din campionat nu a înscris niciodată mai mult de două goluri.

Șahtior Karagandy are doar șase sezoane europene, iar în campionatul anterior a terminat abia pe locul 4. Acum, ”Minerii” sunt abia pe locul 11 în campionat, din 14 participante. Actualmente, Șahtior are șase jocuri oficiale la rând ”afară” fără vreo victorie. 

Ultimul joc competitiv a fost pe 16 iulie, când oaspeții de joi au trecut acasă cu 3-2 în Cupă de Kyzylzhar. Interesant este că Șahtior are opt meciuri oficiale la rând cu rezultate la o diferență de cel mult un gol. 

Pronostic: 1 solist voi juca si acest eveniment.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CSKA Sofia vs Liepaja
Pronostic:
1
Cota
1.36
Laci vs Universitatea Craiova
Pronostic:
Dnb 2
Cota
1.40
FCSB vs Șahtior Karagandy
Pronostic:
1
Cota
1.25
Cota finala: 2.38
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro