Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.10

Superbet

COTA 2 A ZILEI / 23.07.2021

♻️Salutare Pariori!.Astăzi am ales o Cotă 2.00, formată din 2 evenimente în care am mare încredere. Baftă! și O zi verde 🍀🍀🍀

cota2.ro


⚽️CS MIOVENI-RAPID

♻️Primul meci vine din Liga 1, unde se întâlnesc două echipe nou promovate. Cs Mioveni a promovat în Liga 1 după ce a trecut în barajul cu Hermannstadt Sibiu. Este prima echipa care promovează, după barajul cu echipa din Liga 1, în formatul Play Off/Play Out. Rapid a promovat de pe poziția a 2-a a play-off-ului ligii a 2-a.

Cele două echipe au început noul sezon diametral opus. Argeșenii au pierdut în deplasarea de la Mediaș cu 1-0, în timp ce Rapid, într-o atmosferă incendiară, a trecut pe Arena Națională de Chindia Târgoviște.


♻️Rapidul are un lot mult schimbat, față de sezonul trecut. Jucători experimentați precum fundașii Dragoș Grigore sau Cristi Săpunaru care pot face oricând diferența. Așadar, un plus pentru oaspeți în ceea ce privește lotul jucătorilor. Ma aștept la un meci echilibrat cu puține goluri, dar nu cred ca oaspeții vor pierde.


⚽️STURM GRAZ-SALZBURG

♻️Primul meci din sezonul 2021/2022, din Austria, debutează cu duelul dintre Sturm Graz și campioana Salzburg, începând cu ora 21:30. Salzburg este campioana în ultimii 8 ani în Bundesliga din Austria. Ultimile 3 întâlniri directe au fost câștigate de Salzburg. Având în vedere că este prima etapă, voi evita să merg pe soliști. Voi miza pe minim 3 goluri marcate. Oaspeții sunt "O mașină de goluri. În sezonul trecut, campioana a marcat 94 de goluri, iar în ultimile 7 întâlniri directe cu Sturm Graz au fost minim 3 goluri în fiecare. Cele două echipe au jucat primul meci din noul sezon competițional în Cupa Austriei. Sturm Graz a trecut cu 9-0 de Stadl Paura, în timp ce Salzburg s-a impus cu 4-1, în deplasarea de la WSC Wels.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CS Mioveni vs Rapid
Pronostic:
X2
Cota
1.38
Sturm Graz vs Salzburg
Pronostic:
3+
Cota
1.52
Cota finala: 2.10
Profit: 11.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro