Ponturi Pariuri Fotbal Khimki vs Zenit St.Petersburg

Superbet

MECIUL ZILEI / 24.07.2021


cota2.ro

⚽️KHIMKI-ZENIT ST.PETERSBURG

♻️S-a dat startul și în noul sezon din prima ligă rusă. Campioana Zenit St.Petersburg va juca primul meci la Khimiki, astăzi, în cerând cu ora 17:30. Se anunță un meci ușor pentru Zenit Petersburg având în vedere statistica meciurilor directe.

Khimki s-a prezentat onorabil sezonul trecut având în vedere că a fost o echipă nou promovată, reușind să termine pe locul 8. Pentru acest sezon se pare că lucrurile s-au schimbat, pare o echipă nepregătită după ce a pierdut toate cele 5 meciuri amicale disputate în acestă vară.

♻️Zenit St. Petersburg nu a pierdut niciun meci de pregătire, iar în acest sezon competițional deja și-a mai adăugat un trofeu . Săptămâna trecută și-a adjudecat Super Cupa Rusiei, trecând cu 3-0 în fața celor de la Lokomotiv Moscova.

♻️Cele două echipe s-au

întâlnit de 10 ori până acum. 9 meciuri au fost câștigate de Zenit, iar unul s-a terminat la egalitate. În sezonul trecut, cei de la Zenit s-au impus în ambele meciuri cu 2-0. Având în vedere forma slabă din meciurile amicale a gazdelor, preconizez o victorie clară pentru Zenit în meciul de azi.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Khimki vs Zenit St.Petersburg
Pronostic:
2 (H-1.5)
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: 10.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro