Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.28

Superbet

COTA2 A ZILEI / 25.07.2021

♻️Salutare Pariori !. Ieri v-am spus că am mare încredere în cota 2.00 și am avut dreptate. A ieși fără emoții. Astăzi incercăm din nou să facem profit pe 2 meciuri din Austria și Belgia.

cota2.ro


⚽️ALTACH-LASK LINZ

♻️Noul sezon din Bundesliga austriacă a debutat ieri cu meciul campioanei RB Salzburg la Graz. Astăzi începând cu ora 18:00, se vor disputa alte 3 meciuri din prima etapă. Eu m-am oprit la meciul dintre Altach si Lask Linz. Un meci ce pare destul de dezechilibrat la prima vedere, chiar dacă nu o arată cotele. Altach a terminat sezonul trecut în play-out și s-a salvat cu ceva emoții de la retrogradare. În noul sezon competițional, în primul meci oficial, a fost eliminată din Cupa Austriei de o echipă din Liga a 3-a, (1-2) cu Kalsdorf.

♻️Lask Linz a terminat sezonul trecut pe locul 4 și va juca în Conference League in acest sezon. În perioada de pregătire s-a prezentat destul de bine. A început cu o înfrângere în fața celor de la Ludogorets (0-3), dar apoi au 2 venit victorii fără gol primit cu echipe importante precum:, Dinamo Moscova sau Heidenhein. În primul meci oficial din noul sezon a trecut de Marchfeld,(6-0) în Cupa Austriei.

♻️În meciurile directe Altach a câștigat un singur punct în fața celor de la Lask Linz, în ultimile 10 meciuri.

Având în vedere forma și statisticile ultimelor meciuri dintre cele doua , voi merge pe victoria oaspeților în meciul de astăzi.


⚽️BEERSCHOT V.A.-CERCLE BRUGGE

♻️Al doilea meci vine din Belgia, unde începând cu ora 19:30, pe Olimpisch Stadion din Antwerp, se va juca duelul dintre Beerschot si Cercle Brugge.

Beerschot a fost o echipă nou promovată în sezonul precedent care a terminat pe locul 9. O formație care a făcut meciuri spectaculoase, mai ales pe teren propriu în care marca, dar și primea multe goluri pe meci și astfel a ajuns la sfârșitul sezonului la un golaveraj de 58 de goluri marcate și 64 primite.

În perioada de pregătire a jucat 9 amicale în care a marcat 19 goluri și a primit 9.

♻️De partea cealaltă, Cercle Brugge a încheiat sezonul trecut prima deasupra liniei de retrogradare. În perioada de pregătire a jucat 4 meciuri amicale, câștigând unul singur dar a marcat minim un gol în toate 4.

Beerschot si Cercle Brugge au făcut meciuri spectaculoase atunci când s-au întâlnit. În cele 10 confruntări directe, 8 s-au încheiat cu minim 3 goluri sau cu goluri de ambele părți.

Așadar, în meciul de azi voi juca o dublă pe goluri: Minim 3 goluri în meci s-au sa marcheze ambele.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Altach vs Lask Linz
Pronostic:
2
Cota
1.55
Beerschot V.A. vs Cercle Brugge
Pronostic:
G-G sau 3+
Cota
1.00
Cota finala: 1.55
Profit: 5.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro