Ponturi Pariuri Fotbal Banfield vs Boca Juniors

Superbet

♻️Salutare Pariori! Pentru cei care nu aveți somn în acestă noapte, am gasit un pont interesant la un mec din Argentina.


cota2.ro

⚽️BANFIELD-BOCA JUNIORS


♻️Pe Estadio Florencio Sola din Buenos Aires, cu începere de la Ora 2:15, Banfield primește vizita celor de la Boca Juniors, in Liga Profesională din Argentina. Meciul din acestă noapte va fi al 32-lea dintre cele doua formatii. Boca Juniors s-a impus de 16 ori, Banfield de 5, iar 10 meciuri s-au încheiat la egalitate. Ultimul meci direct a fost pe 18 Ianuarie, în finala Ligii profesionale când Boca Juniors s-a impus la loviturile de departajare.


♻️În general, în campionatele din

America de sud se marchează foarte puține goluri, dar meciul din noaptea acesta se joacă în condiții speciale. Boca Juniors va evolua cu juniorii, după ce întreg lotul de baza este plasat în carantină fiind depistat un caz de Sars-Cov2, în urma meciul din Copa Libertadores cu Atletico-MG.


♻️Așadar, având în vedere că pe teren vor fi mulți tineri în formația oaspete, mă aștept sa vedem cel puțin 3 goluri, iar pentru acest pronostic, Superbet ne oferă o cotă foarte bună, de peste 2.00, pe care eu o voi juca.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Banfield vs Boca Juniors
Pronostic:
3+
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro