Ponturi Pariuri Fotbal România vs Coreea de Sud

Superbet

🔷️ JOCURILE OLIMPICE TOKYO 2020


cota2.ro

⚽️ROMÂNIA 🇷🇴 - 🇰🇷COREEA DE SUD

♻️Astăzi, de la Ora 14:00, la Kashima va avea loc meciul 2 din Grupa B de la Jocurile Olimpice dintre România și Coreea de Sud. Meci decisiv pentru asiatici.


♻️Coreea de sud este favorită în acest meci, dar România vine cu un moral bun după victoria din prima etapă, când s-a impus cu 1-0 în fața selecționatei din Honduras, având o pauză de 57 de ani de la ultima participare la Jocurile Olimpice. Ultimul meci s-a jucat tot în Japonia,la Osaka.În 1964 România câștiga cu 3-0, în fața selecționatei din Yugoslavia. Revenind în prezent, băieții lui Rădoi au obținut o victorie norocoasă și muncită cu Honduras , venind fără ca echipa României să tragă niciun șut pe spațiul porții.

♻️Coreea de Sud a participat la fiecare olimpiadă începând cu cea din anul 1988, iar la ultima participare,

în 2016 la Rio de Janeiro a ajuns în

sferurturi. La acestă ediție a debutat cu o infrangere surprinzătoare în fața selcționatei din Noua Zeelandă, 0-1, în prima etapă, iar în meciul de azi coreenii trebuie să joace la victorie, trebuie să aplice o maniera ofensivă pentru a spera la calificare, în timp ce România poate da lovitura pe contraatac cu jucători rapizi precum Ciobanu sau Ganea.


ECHIPE PROBABILE:

🇷🇴ROMÂNIA: Aioani - Rațiu, Pașcanu, M. Marin, Ghiță, Boboc - Dobre, Dulca, Ciobanu - G. Ganea, Valentin Gheorghe


🇰🇷COREEA DE SUD:Song Bum Keun - Lee You Hyeon, Jeong Tae Wook, Lee Sang Min, Kang Yoon Sung - Um Won Sang, Won Du Jae, Kim Dong Hyun, Kwon Chang Hoon - Lee Kang In, Hwang Ui Jo


♻️Chiar dacă în prima etapă am avut majoritatea meciurilor cu puține goluri, în meciul de astăzi mă aștept la minim un gol în fiecare repriză, având în vedere că asiatici trebuie să joace la victorie.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
România vs Coreea de Sud
Pronostic:
R1 1+ / R2 1+
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 5.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro