Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.67

Superbet

COTA 2 A ZILEI / 25.07.2021

Salutare Pariori! Ieri am avut o zi bună, cu meciul zilei câștigător ✅✅✅ și Cota 2 a Zilei câștigătoare ✅✅✅doar pe jumătate după ce meciul din Belgia s-a întrerupt. Astăzi mizăm pe 3 meciuri din Danemarca Elveția și România. 

cota2.ro


🔷️SUPERLIGA - DANEMARCA 🇩🇰


FC COPENHAGA-SILKEBORG


♻️Etapa a doua din Super Liga din Danemarca, programează începând cu ora 17:00 duelul dintre FC Copenhaga și Silkeborg. Fc Copenhaga nu a câștigat în ultimile 2 sezoane campionatul și nu a început bine nici acest sezon. În prima etapă a remizat, tot pe teren propriu , scor 2-2 cu Aalborg, apoi Joi, a trecut cu 4-1 de Zhodino in Conference League . 


♻️Silkeborg este o echipă nou promovata care sezonul trecut a terminat pe locul 2 liga secundă după Viborg. În prima etapă din noul sezon a remizat, 0-0 pe teren propriu cu Sonderjyske. 


♻️În ultimile 5 întâlniri directe oficiale, FC Copenhaga nu a pierdut niciodată cu cei de la Silkeborg. Astăzi voi merge din nou pe victoria sau egalul celor de la FC Copenhaga, care nu cred că vor face din nou un pas greșit pe teren propriu cu o echipa nou promovată


🔷️SUPER LAGUE - ELVEȚIA 🇨🇭


GRASSHOPPERS-FC BASEL


♻️A inceput un nou sezon și în prima ligă din Elveția. Cea mai cunoscută echipa din Tara Cantoanelor, FC Basel se va deplasa la Zurich pentru meciul cu nou promovata Grasshoppers. 


♻️Cu prezențe constante în grupele UEFA Champions League, Fc Basel este într-un declin in ultimii ani. Ultimul titlu câștigat în Elveția a fost în sezonul 2016/2017. Ultimile 4 sezoane au fost dominate de Young Boys Berna.


♻️Grasshoppers a promovat in prima ligă la limită, la un punct în fața celor de la Thun. Forma din perioada de pregătire nu arata foarte bine. Din cele 4 meciuri de pregătire nu a câștigat niciunul, ,mai mult, le-a pierdut pe toate primind în total 10 goluri


♻️Fc Basel s-a mișcat ceva mai bine în perioada de pregătire, iar joi, a câștigat primul meci oficial , 3-0 în fața albanezilor de la Partizani în Conference League. 


♻️Merg pe cei de la FC Basel in meciul de azi. Nu cred că vor incepe noul sezon direct cu o înfrangere în fața unei echipe nou promovate.


🔷️LIGA 1 - ROMÂNIA 🇷🇴


⚽️FCSB-UNIVERSITATEA CRAIOVA


♻️Fcsb și Universitatea Craiova se întâlnesc in acesta seara pe Arena Națională ,într-un meci din etapa a 2 a a Ligii 1. Două formații cu pretenții la câștigarea campionatului, dar care au dezamăgit in acest start de sezon. 


♻️Fcsb nu a convins nici în prima etapă din Liga 1, 0-0 la Botoșani , nici în victoria din Conference League cu Shakhtior Karagandy, arătând un joc haotic, cu mici realizări individuale.


♻️Universitatea Craiova a început bine sezonul, cu adjudecarea Super Cupei României și victorie in prima etapă a noului sezon din liga 1 , cu FC Arges, dar apoi a venit rușinea din Albania, 0-1 cu Laci, in Conference League. Înfrângerea din cupele europene i-a fost fatală antrenorului grec care a fost demis. În meciul din seara asta pe banca oltenilor va sta secundul Dragoș Bon.


♻️Chiar dacă ambele formații nu au convins în acest start de sezon, totuși înclin balanța spre formația bucureșteană, având câțiva jucători care au arătat bine in meciurile precedente. exemplu: Cordea sau Coman, Tănase care oricând pot avea o sclipire, dar și prezența suporterilor pe stadion poate face diferența . Universitatea Craiova a câștigat ultimile 2 meciuri directe, dar având în vedere problemele actuale ale oltenilor, greu de crezut că se pot impune astăzi pe Arena Națională.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FC Copenhaga vs Silkeborg
Pronostic:
1X&2+
Cota
1.30
Grasshoppers vs Fc Basel
Pronostic:
X2&2+
Cota
1.52
Fcsb vs Universitatea Craiova
Pronostic:
1X
Cota
1.35
Cota finala: 2.67
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro