Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.44

Superbet

COTA 2 A ZILEI / 26.07.2021


cota2.ro

♻️Ieri ne-a trădat meciul din Danemarca la Cota 2 A Zilei , dar azi sperăm să avem mai mult noroc. Din nou 3 meciuri pentru Cita 2 A ZILEI de astăzi.


🔷️LIGA 1 - ROMÂNIA 🇷🇴


♻️Astăzi începând cu ora 18:30, la Buzău se va juca penultimul meci din etapa a 2-a Ligii 1. Chindia Târgoviște primește vizita celor de la Sepsi Osk Sfântu Gheorghe . 


♻️Dâmbovițenii au început noul sezon cu o infrangere pe Arena Națională împotriva nou promovatei Rapid. De partea cealaltă , Sepsi a debutat cu un succes pe teren propriu , 2-0 cu Academica Clinceni.


♻️Chindia este departe de jocul pe care îl avea în sezonul trecut după plecarea unor jucători de bază cum ar fu: Aioani,Popa, Neiucuțescu. Un alt jucator important va lipsi de la acest meci este Dulca care face parte din lotul de la Olimpiadă.


♻️De partea cealalta ,trupa lui Leo Grozavu este una omogenă , foarte putine modificări față de sezinul trecut și asta s-a văzut în primele 2 jocuri oficiale din acest sezon. A reușit o victorie în prima etapă din liga 1 cu Academica Clinceni și un rezultat de egalitate în Conference League cu Spartak Trnava, 


♻️Covăsnenii au pierdut un singur meci din ultimile 5 jucate cu cei de la Chindia Târgoviște. În mod normal Sepsi ar trebui sa se impună în acest meci, dar având în vedere că au un meci greu in returul cu Spartak Trnava din Conference League s-ar putea sa sufere unele modificări în primul 11 de bază. Voi mai lrecaut și voi merge pe un rezultat de egalitate în cel puțin o repriză .


ALLSVENSKAN - SUEDIA 🇸🇪


♻️Pe Parkbergsvallen din Varberg, începând cu ora 20:00, se va disputa meciul dintre Varbergs si Goteborg, meci contând pentru etapa a 12-a din prima ligă din Suedia.

Varbergs este pe locul 14, cu 9 puncte, 13 goluri marcate și 21 primite, în timp ce Goteborg stă puțin mai bine fiind pe locul 8, cu 15 puncte, golaveraj 14-12.


♻️Avem o statistică interesantă în ceea ce privește echipa gazdă. Varbergs a marcat în toate meciuri din acest sezon, cu excepția celui din prima etapă, când a făcut 0-0 cu Mjallby.

♻️Goteborg vine după o victorie , 3-2 în fața celor de la Mjallby. Avem si aici o situație interesantă, care ne arată că oaspeții din meciul de astăzi au marcat 9 goluri în ultimile 3 meciuri disputate. După prezentarea situației celor două echipe, consider că vă fi un meci cu goluri, minim 2 goluri cred că se vor marca.


🔷️LIGA 1 - ROMÂNIA 🇷🇴


♻️Se anunță un meci interesant la Craiova. Echipa lui Mutitelu, FC U.Craiova 1948, primește vizita celor de la Dinamo, începând cu ora 21:30 pe Ion Oblemenco . 


♻️Echipa antrenată de Adrian Mutu ș-a prezentat onorabil in fața campioanei CFR Cluj în etapa precedentă. Au reușit să revină de la 0-2, dar în final a cedat 2-3. Jocul a arătat bine per ansamblu și pare o echipă de perspectivă.


♻️Problemele financiare continua la Dinamo, dar cu toate acestea echipa se prezintă onorabil. În prima etapă a învins pe cei de la Voluntari, 3-2,. reușind să revină de la 0-1.Toate golurile câinilor au fost marcate de căpitanul Deian Sorescu. Dinamo este neînvinsă în ultimile 8 meciuri oficiale. La sfârșitul sezonului trecut a avut un parcurs foarte bun care i-a salvat de la retrogradare. Ultima infrângere a fost pe 23 Aprilie, 1-4 la Mediaș .


♻️Se preconizează un meci spectaculos , având în vedere că ambele echipe sunt vulnerabile în aparare așa cum au dovedit-o în prima etapă când au primit 3, respectiv 2 goluri. Mizez pe cel puțin 2 goluri marcate în acest duel, posibil să avem și un G-G.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Chindia Târgoviște vs Sepsi OSK
Pronostic:
oricare repriză X
Cota
1.38
Varbergs vs Goteborg
Pronostic:
2+
Cota
1.31
Fc U.Craiova 1948 vs Dinamo
Pronostic:
2+
Cota
1.35
Cota finala: 2.44
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro