Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs Lincoln

Superbet

🔷️CONFERENCE LEAGUE 🇪🇺

⚽️CFR CLUJ-LINCOLN

cota2.ro

♻️Începând cu ora 20:30, În Gruia se va desfășura meciul retur din Turul 2 preliminar Uefa Champions League. Campioana României , Cfr Cluj va întalni campioana din Gibraltar, Lincoln. Feroviarii au trăit periculos meciul tur și au reușit în repriză a doua sa evite o rușine națională, după ce la pauză cei din Gibraltar conduceau cu 1-0. În partea a doua a jocului, Debeljuh a reușit să întoarcă scorul în doar 6 minute .

♻️Cu Marius Șumudică pe bancă, Cfr Cluj a reușit să practice un fotbal spectaculos, care te face să poți urmări un meci până în minutul 90, dar a arătat că încă mai are probleme în compartimentul apărării, după ce in ultimile 5 meciuri disputate a primit 7 goluri.

Poate rezultatul de la pauză din meciul tur a venit si pe fondul relaxării jucătorilor știind că vor juca cu o echipă din Gibraltar, trezindu-se la relitate în pauză, așa cum a spus și Marius Șumudică: "la pauză am fost nevoit să sparg câteva sticle".


♻️Cfr Cluj este echipa mult mai bună, așa cum s-a văzut în repriză a doua din meciul tur și în mod normal ar trebui să treacă la pas de acest meci. . Eu cred că vom avea multe goluri în acest meci, așa cum ne-a obișnuit trupa lui Șumudică în acest sezon . Am găsit o cotă interesantă la Superbet pe mi im un gol în prima repriză și minim 2 în repriză secundă.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CFR Cluj vs Lincoln
Pronostic:
R11+/R2 2+
Cota
2.21
Cota finala: 2.21
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro