Ponturi Pariuri Fotbal FC Midtjylland vs Celtic

Superbet

 FC Midtjylland - Celtic 

EUROPA

cota2.ro

Liga Campionilor - Calificare


28.07.2021, 20.45


Celtic a avut o atitudine dominanta acasă cu Midtyjlland în prima etapă a celei de-a doua runde de calificare a UEFA Champions League, dar nu a putut obtine decat un rezultat de egalitate.

Se îndreaptă spre Danemarca sperând să obtina calificarea, dar nu va fi un meci usor.

Ambele părți au avut un jucător eliminat. Gazdele vor fi juca fără Anders Dreyer, care a fost eliminat în minutul 56 al meciului din prima manșă, in timp ce Celtic il va avea indisponibil pe Bitton.


Midtyjlland s-a pregatit pentru acest joc, castigand în deplasare cu 1-0 în fața AaB din liga daneză, reusind sa marcheze in ultimele 5 meciuri. Faptul că au marcat în fiecare dintre cele cinci meciuri ar trebui să le dea impulsul. Au șapte victorii în 10 meciuri de acasă si nu au reușit să înscrie într-unul singur, în timp ce în cinci au marcat două sau mai multe goluri.


Noul manager al Celtic, Ange Postecoglou, nu a reușit să înceapă cu dreptul mandatul său pe Celtic Park. Vasileios Barkas nu a fost pe deplin convingător în prima manșă și, de asemenea, a avut un joc slab, deoarece Celtic a pierdut cu 6-2 în fața West Ham United într-un amical chiar înainte de acest meci.

Aceștia vor rămâne fără fundașul Nir Bitton, care a fost eliminat în prima jumătate a primei etape după ce a ales două cartonașe galbene în șase minute.

Presiunea va crește acum după ce nu a reușit să câștige niciunul dintre ultimele patru meciuri.


Celtic arata ca o echipa ce incearca sa se reconstruiasca, cu un nou antrenor si nu ii vad castigand in Danemarca.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FC Midtjylland vs Celtic
Pronostic:
1x (super cota)
Cota
1.53
Cota finala: 1.53
Profit: 1.06
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro