Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 3.81

Superbet

🔷️BILETUL ZILEI 31.07.2021

♻️Salutare Pariori !!! Astăzi debutează un nou sezon în liga a 2-a din România, care va porni la drum cu 20 de echipe. Din programul de astăzi am ales 4 meciuri pentru un bilet în cotă aproape 6.00.

cota2.ro


⚽️UNIREA DEJ-UNIREA SLOBOZIA

♻️Începând cu ora 11:00, pe municipalul din Dej, se va juca meciul dintre Unirea din localitate și Unirea Slobozia.

Dejenii au promovat în liga a 2-a, având cel mai tânar antrenor din primele 3 ligi, Dragoș Militaru (31 de ani), după 2 baraje cu două echipe care erau favorite să promoveze . Mai întâi au trecut de Minaur Baia Mare, echipă antrenată de Vasile Miriuță și cu un buget mult mai mare, 0-0 la Baia Mare și 3-1, la Dej. Apoi a trecut de SCM Zalău 0-0 la Dej și 1-1 la Zalău, golul egalizator care a adus promovarea fii d marcat în minutul 90+6.

♻️De partea cealaltă, ialomițenii s-au salvat de la retrogradare după barajul cu Cs Comuna Recea 0-2 în Maramureș și 3-0 la Slobozia. Trupa lui Adi Mihalcea a suferit multe modificări în acestă vară, iar conducătorii oaspeților au ca obiectiv calificarea în Plai-off.

♻️Astăzi voi merge pe echipa oaspete, care mă aștept să nu piardă. Chiar dacă Unirea Dej va avea entuziasmul primului meci în Liga a 2-a, cred că Trupa lui Adi Mihalcea este mult mai experimentată .


🔷️RIPENSIA TIMIȘOARA-DUNĂREA CĂLĂRAȘI

Tot de la Ora 11:00, la Timișoara se vor întâlni Ripensia și Dunărea Călărași, două formații care in sezonul trecut au evoluat în Play-out și Play Off. Dacă trupa de le Bega a avut emoțiile retrogradarii, echipa experimentatului antrenor Cristi Pustai s-a luptat la promovare până spre finalul campionatului, pierzând promovarea în urma barajului cu Fc Voluntari.

♻️Cele două formații s-au întâlnit de 5 ori, iar călărășenii au marcat cel puțin un gol în fiecare meci.Chiar dacă sunt mari probleme financiare la Dunărea, jocurile de pregătire ale gazdelor nu au dat randamentul dorit, având unele probleme în apărare. Eu cred ca oaspeții marchează în meciul de astăzi.


🔷️CSC ȘELIMBĂR - DACIA UNIREA BRĂILA

♻️CSC Șelimbăr va juca în premieră în liga a 2-a. Este o comună din Județul Sibiu , cu o populație de aproximativ 7000 de locuitori . Sibienii au promovat în liga a 2-a, în urma unui baraj tot cu o echipă din Județul Sibiu, Măgura Cusnădie 1-1/0-2

♻️Dacia Unirea Brăila vine tot din postura de echipa nou promovată, dar care a mai evoluat în trecut în liga secundă. A promovat datorită victorie din barajul cu o fostă campioană a României, Oțelul Galați 1-1 / 0-0.

♻️Cele două se întâlnesc pentru prima dată într-un meci de fotbal și având în vedere că se întâlnesc două echipe nou promovate, mă aștept la un meci echilibrat cu un rezultat de egalitate la pauză sau la final.


🔷️HERMANNSTADT SIBIU-FC BUZĂU

♻️Începând cu ora 13:30, la Mediaș, Hermannstadt va juca împotriva celor de la Gloria Buzău, în prima etapă din noul sezon.

Hermannstadt este prima echipă careva retrogradat din Liga 1, în urma barajului de menținere/promovare Cu o echipă din Liga secundă. Cs Mioveni i-a trimis la matineu pe sibieni după 0-0 în Argeș și 2-1 la Mediaș.

♻️De partea cealaltă, Gloria Buzău a terminat sezonul în Play-out , dar bună avut emoții la retrogradare. În acest an echipa se va numi Fc Buzău, după ce a cesionat locul de la Gloria Buzău. Noua echipa va avea si un antrenor experimentat, pe Cristi Pustai, care în sezonul trecut a făcut minuni la Dunărea Călărași, echipă cu mari probleme financiare, dar care s-a luptat pentru promovare ajungând până la baraj, pierdut cu Fc Voluntari. Eu cred ca trupa buzoiană va marca cel putin in gol în poartă celor de la Hermannstadt.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Unirea Dej vs Unirea Slobozia
Pronostic:
X2
Cota
1.43
Ripensia Timișoara vs Dunărea Călărași
Pronostic:
oaspeții marchează
Cota
1.49
CSC Șelimbăr vs Dacia Unirea Brăila
Pronostic:
PSF X
Cota
1.79
Hermannstadt Sibiu vs FC Buzău
Pronostic:
oaspeții marchează
Cota
1.00
Cota finala: 3.81
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro