Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.20

Superbet

COTA2 A ZILEI / 1.08.2021

♻️Salutare Pariori !!!, Am încheiat prima lună pe site-ul Cota2.ro nu tocmai foarte bună, după un început bjn, dar ca pe viitor să fie mai bine. Pentru biletul de azi, am ales pronosticuri în care eu am incredere că vor fi verzi.

cota2.ro


🔷️JUPILER LEAGUE - BELGIA 🇧🇪

⚽️ST.GILLOISE-CLUB BRUGGE

♻️De la 14:30, în Jupiler League nou promovata ST.Gilloise întâlnește campioana en-titre Club Brugge, meci contând pentru etapa a 2-a din noul sezon 2021/2022 . Cele două echipe vin după rezultate mai puțin așteptate în prima etapă.

St.Gilloiese s-a impus surprinzător pe terenul celor de la Standard Liege, 3-1, în timp ce Club Brugge s-a încurcat pe teren propriu cu Eupen, obținînd un rezultat de egalitate în minutul 90+13, 2-2.


♻️St.Gilloise și Club Brugge s-au mai întâlnit doar de două ori, într-un meci amical și în Cupa Belgiei, ambele meciuri fiind câștigate de Club Brugge și au fost cel puțin 2 goluri marcate în fiecare meci.

Așadar, după startul greșit făcut de campioana din Brugge, cred ca va dori să recupereze punctele pierdute pe teren propriu și astăzi va câștiga pe terenul nou-promovatei St.Gilloise, dar totuși voi fi mai precaut și voi merge pe un X2 și cel puțin 2 goluri, la o cotă foarte bună oferită de Superbet.


🔷️LIGA1 - ROMÂNIA 🇷🇴

⚽️UNIVERSITATEA CRAIOVA-FC BOTOȘANI

♻️Universitatea Craiova va juca primul meci după umilință cu albanezii de la KF Laci, astăzi, începând cu ora 19:15, în Liga 1, cu Fc Botoșani. Schimbarea antrenorului grec Ouzounidiz dintre meciurile cu Laci nu a produs șocul la care se aștepta conducerea, și astfel noul antrenor Laurențiu Reghecampf a debutat cu un semieșec pe banca oltenilor, 0-0, în meciul retur din Conference League, care a însemnat eliminarea din Conference League.


♻️Plecarea lui Cicâldău la Galatasaray se pare că a produs o dereglare în partea ofensivă a echipei, având în vedere că trupa din Craiova nu a reușit să marcheze în 180 de minute în poarta unei echipe care a terminat sezonul trecut pe locul 4 în Albania .

♻️De partea cealaltă, Fc Botoșani a început bine noul sezon, iar după 2 etape are 4 puncte. Chiar dacă moldovenii au o formă mai bună în acest moment , greu de crezut că vor câștiga în fața celor de la Craiova, care vin după un eșec dureros. O înfrângere pe teren propriu și în meciul de azi ar fi și mai greu de digerat de fani, care oricum sunt foarte iritați.

Așadar, mizez pe victoria Craiovei, dar dacă meciul se termină egal, miza esre returnată.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
St.Gilloise vs Club Brugge
Pronostic:
X2&2+
Cota
1.55
Universitatea Craiova vs Fc Botoșani
Pronostic:
DNB1
Cota
1.42
Cota finala: 2.20
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro