Ponturi Pariuri Fotbal Craiova vs Botosani

Superbet

Craiova-Botosani

Laurențiu Reghecampf a revenit la o echipă de Liga 1 după patru ani, dar nu a izbutit să califice Craiova în faza următoare a Conference League. Craiova nu a reușit să treacă de albanezii de la Laci. Joi seara, a fost doar 0-0, după acel 0-1 din prima manșă. 

Numai două goluri au marcat oltenii în cele cinci partide oficiale din sezonul 2021/2022! În campionat, oltenii au trecut cu 1-0 de Argeș, pentru ca duminica trecută, cu interimarul Dragoș Bon, să fie spulberați cu 1-4 pe terenul lui FCSB. 

cota2.ro

Alb-albaștrii nu au cel mai bun parcurs pe teren propriu, triumful cu FC Argeș fiind singurul reușit la în ultimele cinci meciuri oficiale jucate la Craiova. Totuși, este important de spus că oltenii au numai două eșecuri acasă în 2021. 

Fundașul dreapta Conte și atacantul Ivan sunt accidentați. Rămași fără Cicâldău, craiovenii l-au luat pe mijlocașul Vână de la FCSB, la schimb cu Burlacu și Mamut.

Oaspetiiii nu au fost afectați până acum de mutările din lot, neprimind deocamdată niciun gol! După un 0-0 acasă cu FCSB, Botoșaniul a învins cu 1-0 la FC Voluntari, în primul triumf în Liga 1 după patru jocuri fără victorie. 

Pronostic: Cred ca vom avea un meci foarte echilibrat si de aceea aleg sa joc un X la pauza sau la final.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Craiova vs Botosani
Pronostic:
PsF X
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro