Ponturi Pariuri Fotbal Crvena Zvezda vs Sheriff Tiraspol

Superbet

UEFACHAMPION LEAGUE - TURUL 3

⚽️CRVENA ZVEZDA-SHERIFF TIRASPOL

cota2.ro


♻️Astăzi începând cu ora 22:00, pe stadionul "Rajko Mitic" din Belgrad, Steaua Roșie primește vizita celor de la Sheriff Tiraspol, în turul lll preliminar din Liga Campionilor.

♻️Sârbii au trecut în turul precedent de Kayrat Almaty. În primul meci, cei din Kazahstan s-au impus surprinzător cu 2-1, dar în meciul retur Crvena Zvezda s-a impus cu 5-0, la pauză era 3-0.

♻️Sheriff Tiraspol a trecut prin 2 tururi până acum. 5-0 la general cu albanezii de la Teuta și 4-1 cu armenii de la Alashkert.

Dacă încercăm să comparăm cele două loturi, de departe sârbii sunt favoriți să se impună în acest duel. Steaua Roșie are un lot cotat la 64 de milioane €. Cuplul de atacați Mirko Ivanic și Veljo Nikolic valorează cât toată echipa moldovenilor, 6,5 mil€, respectiv 5,5 mil€.

Echipa din Transnistria valorează 11mil€, iar jucătorii cei mai buni sunt columbienii Frank Castoneda și Hansel Zapata, fiecare valorând 1 mil€.


Gazdele au participat în ultimii ani în grupele Ligii Campionilor și Europa League, ajungând în sezonul precedent în fazele eliminatorii, iar în ultimile 5 meciuri a marcat 10 goluri.

♻️Așadar vecinii de la sud-vest sunt net superiori la toate capitolele și mă aștept să se impună la o diferență de cel puțin 2 goluri în meciul de astăzi, având și avantajul suporterilor.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Crvena Zvezda vs Sheriff Tiraspol
Pronostic:
1(H-1.5)
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro