Ponturi Pariuri Fotbal Bohemian vs Paok Salonic

Superbet

🔷️CONFERENCE LEAGUE - TURUL 3

⚽️Bohemian-Paok Salonic

cota2.ro

♻️Antrenorul român Răzvan Lucescu a revenit la Paok Salonic după 2 ani petrecuți în țările arabe. Paok Salonic începe aventura în Europa, jucând în a 3-a competiție organizată de Uefa, Conference League, după ce sezonul trecut a terminat pe locul 2, la o distanță de 26 de puncte față de campioana Olympiakos. Adversarul din seara asta din turul 3 preliminar va fi Bohemian din Irlanda.

♻️Irlandezii au început competiția încă din primul tur, trecând la pas de Dudelange (4-0 la general) și de Stjarnan (4-1 la general). Astăzi întâlnesc un adversar mult mai greu. Spre exemplu, lotul grecilor depășește 60 de milioane €. Cel mai valoros jucător, Christos Tzolis, este cotat la peste 12milioane €, în timp ce întregul lot al celor dela Bohemians abia depășește 1 milion €, iar cei mai scumpi jucători valorează 150.000€.

♻️Paok Salonic a avut o perioadă de pregătire bună, cu 4 amicale câștigate și doar unul pierdut, în fața celor de la PSV. De partea cealaltă, Bohemian este în plin campionat, ocupând poziția a 4-a, după 20 de etape jucate, cu 31 de puncte.

♻️Chiar dacă gazdele au trecut fără probleme în primele 2 tururi, Paok Salonic nu se compară cu Dudelange din Luxemburg și Stjarnan din Islanda . Așa cum am arătat și mai sus, loturile cele 2 formații sunt incomparabile și în mod normal trupa lui Răzvan Lucescu trebuie să se impună fără probleme în acest meci.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Bohemian vs Paok Salonic
Pronostic:
2 (H-1.5)
Cota
2.45
Cota finala: 2.45
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro