Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 4.08

Superbet

BILETUL ZILEI - 05.08.2021

♻️Salutare Pariori !!! Astăzi o să încerc un bilet în cotă 4.00, format din 3 evenimente din loteria Conference League. Am ales 3 evenimente în care in mod normal ar trebui să vedem multe goluri, conform desfășurării evenimentelor din meciurile precedente.

cota2.ro


🔷️Prishtina-Bodo/Glimt

♻️Primul meci va începe la ora 21:00, și se va juca între campioana din Kosovo, Pristina și campioana din Norvegia Bodo /Glimt . După xe au fost eliminate din Liga Campionilor de Ferencvaros , respectiv Legia VARȘOVIA, , cele două echipe au trecut în turul precedent din Conference League la pas. Prishtina i-a învins pe Connah's din Țara Galilor, 8-3, scor general, în timp ce norvegienii au trecut cu 6-0, la general de islandezii de la Valur.

♻️Așadar două formații care in turul precedent au marcat 14 goluri. Astăzi mă aștept sa vedem un meci cu minim 3 reușite


🔷️GENT-RFS

♻️Al doilea meci în care voi miza pe goluri esre duelul dintre Gent și RFS.

Belgienii vin după un meci spectaculos în campionat, 2-2 cu Beerschot, în timp ce RFS a trecut cu 4-1 în ultimul meci jucat de Metta. În Conference League, Gent s-a impus cu 4-2 , la general cu norvegienii de la Valerenga, în timp ce letonii de la RFS au trecut de maghiarii de la Puskas Academy, 5-0 scor general . Gent este o echipă care marchează marchează minim 2 goluri în meciurile jucate pe teren propriu. RFS vine după o serie de 15 goluri marcate în ultimile 5 meciuri jucate în toate competițiile.

Așadar, se anunță si azi un meci spectaculos, în care mizez pe minim 3 goluri marcate.

🔷️LUZERN-FAYENOORD

♻️Ultimul meci de pe bilet se va juca la ora 21:30, în Elveția între Luzern și Fayenoord.

Luzern este la primul meci în Europa din acest sezon, dar în campionat a jucat două meciuri în care a marcat 5 goluri. În prima etapă a marcat 3 goluri în poarta celor de la Young Boys , iar în etapa trecut ,2 în deplasarea de la St.Gallen.

In Olanda înca nu a inceput campionatul, dar Fayenoord a mai trecut printr-un tur preliminar din Conference League, însă cu emoții. După ce in meciul tur, cu Drita din Kosovo a remizat, 0-0, în retur s-a chinuit și mai tare, după ce la pauză kosovarii conduceau cu 2-1. Golul calificării de 3-2 a venit în minutul 90+1. Așadar apărarea cele de la Fayenoord esre destul de fragilă dacă o echipă din Kosovo a reușit să marcheze 2 goluri pe terenul olandezilor . Meciul de azi îl văd de ambele marchează și peste 2.5 Goluri . Eu voi merge pe ceva mai simplu , minim 3 goluri marcate .

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Prishtina vs Bodo/Glimt
Pronostic:
3+
Cota
1.55
Gent vs RFS
Pronostic:
3+
Cota
1.55
Luzern vs Fayenoord
Pronostic:
3+
Cota
1.70
Cota finala: 4.08
Profit: 30.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro