Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.50

Superbet

COTA 2 A ZILEI / 06.08.2021

♻️Pentru Cota 2 A Zilei de astăzi am ales două meciuri, Liga 1 și cupa Germaniei.

cota2.ro

🔷️LIGA 1 - ROMÂNIA 🇷🇴

⚽️CS MIOVENI - CFR CLUJ

♻️De la 21:30, Cs Mioveni întâlnește pe teren propriu campioana Cfr Cluj , meci contând pentru etapa a 4 a a Ligii 1.

♻️Nou promovata din Mioveni a avut un start slab de sezon . În primele 2 etape nu a strâns niciun punct și nu a reușit să marcheze. În schimb, în etapa precedentă, trupa lui Alexandru Pelici a produs o surpriză uriașă și a reușit să se impună pe terenul celor de la Sepsi Osk, scor 2-1,, cu un joc defensiv, a fost un mare noroc câștigarea celor 3 puncte în acest meci.

♻️Cfr Cluj a rămas singura echipa cu maxim de puncte după 3 etape disputate . Chiar dacă trupa lui Șumudică are ceva probleme în apărare , a reușit ca de fiecare dată în campionat, la finalul meciurilor să-și adjudece cele 3 puncte puse în joc. ♻️Ardelenii vin după egalul cu Young Boys Berna din Turul 3 preliminar al Ligii Campionilor și cu siguranță sunt cu gândul la meciul retur de marți cu elvețienii. Marius Șumudică are la dispoziție un lot destul de numeros și probabil va odihni câțiva jucători importanți pentru meciul din Europa, dar cu toate aceste nu cred că va neglija nici meciul de azi, iar jucătorii care vor intra pe teren vor da totul pentru a câștiga meciul. După scandalul de la antrenamente, Alex Chipiu a fost reprimit în lot și probabil va juca în seara asta. Singurii absenți din formația feroviarilor sunt Denis Alibec și Andrei Burcă fiind accidentați.

♻️Cs Mioveni si Cfr Cluj s-a mai întâlnit de 6 ori. Au fost 5 victorii pentru clujeni și un rezultat de egalitate . După părerea mea, Cfr Cluj va câștiga minim o repriză în meciul de astăzi.


🔷️CUPA GERMANIEI 🇩🇪

⚽️DYNAMODRESDA-PADERBORN

♻️Al doilea meci, vine din Cupa Germaniei, unde începând cu ora 21:45 , se vor afla pe teren formațiile din Zweite Bundesliga Dinamo Dresda și Paderborn. Aici am ales să mizez pe goluri, după ce ambele formații abordează un joc ofensiv.

♻️Dinamo Dresda vine după un rezultat de egalitate obținut pe terenul celor de la Hamburger, în timp ce Paderborn a făcut tot în egal pe teren propriu, 2-2 cu Fc Nurnberg.

♻️În precedentele 10 meciuri directe au fost minim 3 goluri în fiecare meci, iar în 9 meciuri ambele echipe au marcat cel puțin un gol.

♻️Fară nicio în doială, după parerea mea în meciul de azi ar trebui să avem cel putin 3 modificări pe tabela de marcaj, în 90 de minute.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Cs Mioveni vs CFR Cluj
Pronostic:
oaspeții câștigă oricare repriză
Cota
1.43
Dynamo Dresda vs Paderborn
Pronostic:
3+
Cota
1.75
Cota finala: 2.50
Profit: 10.50
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro