Ponturi Pariuri Fotbal Universitatea Craiova vs FC Voluntari

Superbet

MECIUL ZILEI 09.08.2021


cota2.ro

⚽️ Universitea Craiova-Fc Voluntari

♻️Etapa a 4-a din Liga 1, se încheie in seara asta în Băniei, cu meciul UNIVERSITEA CRAIOVA-FC VOLUNTARI.

Trupa oltenilor, cu obiectiv setat câștigarea campionatului în acest sezon, a început perfect noul sezon, prin câștigarea Super Cupei României în fața campioanei Cfr Cluj și cu o victorie în prima etapă, cu Fc Argeș pe teren propriu. Apoi a venit semieșecul din Albania în Conference League și înfrangerea, 1-4 cu FCSB. Șefii oltenilor au încercat să producă un "șoc" la echipa prin concedierea antrenorului grec Ouzounidis și aducerea lui Laurențiu Reghecampf.

♻️Rezultatele au întârziat să apară și cu noul staf tehnic. În primul meci a remizat 0-0 cu Laci ceea ceca însemnat eliminarea din Conference League, iar apoi a urmat înfrângerea de pe teren propriu cu Fc Botoșani, 1-2.

♻️De partea cealaltă , Fc Voluntari nu a început nici ea bine campionatul. În prima etapă a cedat 3-2 în fața celor de la Dinamo, 0-1 pe teren propriu cu Fc Botoșani, iar apoi a câștigat, 2-1 cu echipe lui Adrian Mutu, Universitatea 1948 Craiova. Așa cum reiese din primele etape, ilfovenii au probleme serioase în apărare, primind 4 goluri în 3 etape. 3 de la Dinamo și 1 de la nou promovata din Craiova.

♻️Noul antrenor al oltenilor poate invoca scuza timpului prea scurt pentru adaptare la noua echipa. Astăzi este obligat să câștige meciul cu Volintari pentru a confirma conducerii schimbarea pe care a făcut-o la echipă, altfel se poate transforma intr-o dezamăgire.

♻️Eu cred ca a venit momentul ca Universitatea Craiova să câștige, mă aștept chiar la o victorie clară în fața Voluntariului , având in vedere apărarea fragilă pe care o au oaspeții . Avem o cotă foarte bună pentru victoria gazdelor la handicap, (3.10), la Superbet.


ECHIPELE PROBABILE:

⚽️UNIVERSITATEA CRAIOVA:Lazar - Vlădoiu, Găman, Bălașa, Vătăjelu - Nistor, Screciu, Vînă - Gustavo, Koljic, Bancu.

⚽️FC VOLUNTARI: Rîmniceanu - Ricardinho, Tamaș, Armaș, Briceag - Ilie, Rață, Roșu - L.Fulop, Nemec, Marcelo Lopes.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Universitatea Craiova vs FC Voluntari
Pronostic:
1 (H-1.5)
Cota
3.10
Cota finala: 3.10
Profit: 21.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro