Ponturi Pariuri Fotbal Legia Varșovia vs Dinamo Zagreb

Superbet

MECIUL ZILEI 10.08.2021


cota2.ro

⚽️LEGIA VARȘOVIA-DINAMO ZAGREB

♻️Începând cu ora 22:00, la Varșovia, se va disputa manșa retur din Turul 3 preliminar Uefa Champions League meciul dintre Legia VARȘOVIA și Dinamo Zagreb. În tur meciul s-a încheiat 1-1, cu ambele goluri marcate în repriza secundă.

♻️Legia Varșovia a pornit încă din primul tur preliminar după ce coeficientul a avut de suferit din cauza lipsei participării în faza grupele. Ultima participare în grupele europene a fost în 2016, Uefa Champions League. Polonezii nu au avut emoții în primele 2 tururi, trecând la pas de campioanele Norvegiei (Bodo/Glimt) și Estoniei (Flora Tallinn), cu 4 victorii.

♻️Dinamo Zagreb a pornit tot din primul tur preliminar, trecând pe rând de Valur (Islanda) și de Omonia Nicosia (Cipru). Croații au avut prezențe constante în grupele Champions League sau Europa League. Sezonul trecut ajungând până în sferturile de finală Europa League, unde au fost eliminați de Villareal, echipa care a câștigat competiția.

♻️În meciul de astăzi casele de pariuri merg pe mâna croaților și îi văd favoriți în acest meci. Într-adevăr Dinamo Zagreb este peste Legia VARȘOVIA, ca valoare a lotului, dar și din punctul de vedere al experienței experiență în cupele europene în ultimii ani. Polonezii pot echilibra balanța prin prisma terenul propriu și prin suporterii de pe stadion, care cu siguranță vor face o atmosferă incendiară pe Wojska Poskiego. În ultimile 10 meciuri oficiale jucate pe teren propriu, Legia Varsovia a marcat minim un gol în 9 confruntări. După egalul cu goluri din tur, văd din nou in meci in care sa marcheze ambele echipe.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Legia Varșovia vs Dinamo Zagreb
Pronostic:
G-G
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro