Ponturi Pariuri Fotbal Chelsea vs Villarreal

Superbet

Chelsea-Villarreal

Chelsea și Villarreal se înfruntă astazi de la ora 22:00, în primul mare meci al sezonului pe plan internațional, în Supercupa Europei. Partida se va desfășura pe Windsor Park din Belfast (Irlanda de Nord).

Chelsea este gata de startul oficial în sezonul 2021-2022, cu obiectivul de a redeveni campioană și în Premier League, după un final fulminat în ediția trecută, încheiat cu trofeul Ligii Campionilor. Gruparea de pe Stamford Bridge a redevenit campioană a Europei, după un ultim act câștigat cu Manchester City cu 1-0.

cota2.ro

Băieții lui Thomas Tuchel nu sunt încă la turație maximă, dar au susținut două meciuri bune de pregătire înaintea startului de sezon, cu celelalte două mari rivale din Londra. Pe 1 august au disputat un meci cu Arsenal și au câștigat cu 2-1, cu goluri semnate de Havetz și Abraham. La 3 zile distanță, Chelsea s-a aflat față în față și cu Tottehnam, într-o întâlnire încheiată la egalitate, 2-2. Ambele goluri au fost realziate de Ziyech.

Villarreall a ajuns în situația fericită de a lupta pentru Supercupa Europei după ce a învins Manchester United în finala Europa League, în urma unei serii senzaționale de 22 de lovituri de la 11 metri (scor 11-10). În 120 de minute de joc, scorul a fost egal. A fost un rezultat care a calificat „Submarinul Galben” și în grupele Ligii Campionilor, având în vedere că a terminat doar pe locul 7 în La Liga.

Înaintea deplasării la Belfast, formația spaniolă a avut două teste cu grupări din Premier League. A evoluat în două partide cu multe goluri, cu Leicester (2-3) și Leed United (2-2).

  • Chelsea: D W W W W
  • Villarreal: D L L D D

Pronostic: Voi merge o varianta pe Chelsea.Este echipa mai puternica si mai in forma.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Chelsea vs Villarreal
Pronostic:
1x&PGG
Cota
1.56
Cota finala: 1.56
Profit: 5.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro