Ponturi Pariuri Fotbal Shanghai Shenhua vs Tianjin T.J.

Superbet

MECIUL ZILEI / 12.08.2021

SUPER LEAGUE - CHINA 🇨🇳

cota2.ro

⚽️SHANGHAI SHENHUA - TIANJIN

♻️Din cauza pandemiei, conducerea fotbalului chinez a hotărât ca Super Liga să fie împărțită împărțită în 2 grupe de câte 8 echipe. Astăzi se joacă cele 4 meciuri din grupa B, iar eu m-am oprit la meciul dintre Shanghai Shenhua și Tianjin J.T. unde am gasit un pont interesant la o cotă foarte bună în care am eu am mare încredere. Gazdele ocupă poziția a 4 a , cu 23 de puncte, golaveraj 18-13, în timp ce Tianjin este pe locul 6, cu 9 puncte, golaveraj 11-23.

Shanghai Shenhua este favorită clară în meciul se azi având o cotă de 1.20 la victorie. A facut o partidă spectaculoasă în etapa trecută, cu 6 marcate în total, 4 goluri marcate de Shanghai Shenhua în poarta celor de la Dalian. Mai trebuie menționat că 5 goluri s-au marcat încă din prima repriză.

Tianjin vine si ea după o victorie surprinzătoare în fața celor de la Beijing Guoan, având în vedere că pornea cu șansa a doua . Cu toate acestea, are mari probleme în faza apărării. În ultimile 6 meciuri jucate a primit minim un gol in fiecare meci, iar in total a primit 23 de goluri în acest sezon, cu unul mai puțin decât ultima clasată.

♻️Având în vedere problemele din apararea oaspeților, dar și "pofta" mare de goluri a celor de la Shanghai arătată în etapa precedentă, mizez pe un meci spectaculos astăzi cu minim 2 goluri marcate încă din prima repriză .

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Shanghai Shenhua vs Tianjin T.J.
Pronostic:
peste 1.5 Goluri în prima repriză
Cota
2.09
Cota finala: 2.09
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro