Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs Farul

Superbet

CFR Cluj-Farul

CFR Cluj a cedat marți seara cu 1-3 în fața lui Young Boys Berna în preliminariile UCL și astfel va juca deja săptămâna viitoare, în Europa League, contra campioanei sârbe Steaua Roșie Belgrad. Între timp, lidera Ligii 1 are un meci complicat in seara asta de la ora 21.30. În Gruia vine Farul Constanța, echipa de pe locul 5, cu 8 puncte. Dobrogenii sunt dornici să încurce CFR, singura formație cu punctaj 100% după primele 360 de minute din acest sezon.

În duelurile cu Viitorul(Farul), CFR are un avantaj de 11-8 la victorii, din 24 de confruntări oficiale. Anul trecut, deși Viitorul ratase accesul în Top6, meciurile au fost echilibrate: a fost 1-1 la Ovidiu, apoi CFR a câștigat acasă cu 2-1.

cota2.ro

Toate cele patru victorii din acest campionat au fost reușite de CFR la doar un gol diferență, în runda anterioară ”alb-vișiniii” învingând cu 1-0 la Mioveni, într-un meci cu grave greșeli de arbitraj. De notat este că toate aceste patru victorii au fost obținute după ce de fiecare dată a fost scor egal la pauză. 

Ardelenii au marcat minimum un gol în fiecare din ultimele nouă confruntări oficiale. Un alt atu pentru ei este factorul terenului propriu, acolo unde au pierdut doar de două ori la nivel oficial, în anul 2021. 

Cu siguranță, Marius Șumudică va face schimbări față de meciul de la Berna. Asul din mânecă pare să fie tânărul Claudiu Petrila, cel care a marcat și la Mioveni și are trei goluri înscrise în acest sezon de Liga 1! 

După primele patru meciuri, Farul nu a primit niciun gol, fiind singura formație, alături de Rapid, care are acest bilanț după patru runde. În runda trecută, grație (și) portarului Aioani, elevii lui Gheorghe Hagi au trecut acasă cu 1-0 de Sepsi.

  • CFR Cluj: L W D W W
  • Farul: W D W D D

Pronostic: Cred ca vom avea parte de reusite de ambele parti si prin urmare o sa joc un SuperPariu la SUPERBET.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CFR Cluj vs Farul
Pronostic:
Peste 1.5 goluri în meci, Fiecare echipă va avea peste 0.5 cornere, Peste 2.5 cartonașe în meci
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro