Ponturi Pariuri Fotbal Jeonbuk vs Fc Seoul

Superbet

MECIUL ZILEI / 15.08.2021

JEONBUK-FC SEOUL

cota2.ro


Încercăm să profităm si astazi de pe urma celor de la Jeonbuk, asa cum am facut-o la ultimul meci, pe o cotă frumoasă de 2.60.

♻️Astăzi începând cu 12:00, ora României, campioana ultimelor 4 ediții a primei ligi din Coreea de Sud, Jeonbuk primește vizita celor de la Fc Seoul pe "Jeonju World Cup Stadium".

Va fi al doilea meci din acest an între cele două, cu gazdele mari favorite la victorie. Primul s-a jucat in lina februarie, încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-0.

♻️Jeonbuk se află pe locul 2 în acest moment, la 6 puncte în spatele liderului Ulsan Hyundai, dar are cu 3 meciuri mai puțin disputate. În 21 de etape a marcat 39 de goluri și a încasat 21. În acest sezon are cel mai bun atac din campionat, dar și cea mai bună aparare, fiind echipa cu cele mai multe goluri marcate și cele mai puțin primite . După egalul liderului de ieri de la Jeju, Jeonbuk poate profita, apropindu-se de prima poziție, chiar dacă are meciuri în minus față de ocupanta primului loc.

Gazdele traversează o perioadă bună, având 11 goluri marcate în ultimile 5 etape.

♻️Fc Seoul este penultima în clasament, cu 24 de puncte, golaveraj 19-23. Ultimile meciuri jucate impotriva celor de la Jeonbuk nu au fost încântătoare pentru echipa din capitala Coreeei. 4 din ultimile 5 meciuri directe au fost câștigate de adversari la minim 2 goluri diferență, primind în total 11 goluri.

♻️Așadar oaspeții pleaca cu șansa a doua în acest meci, iar forma celor de la Jeonbuk mă face sa am mare încredere ca vor câștiga meciul de azi la minim 2 goluri diferență.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Jeonbuk vs Fc Seoul
Pronostic:
1(H-1.5)
Cota
2.60
Cota finala: 2.60
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro