Ponturi Pariuri Fotbal Fc Sevilla vs Rayo Vallecano

Superbet

⚽️FC SEVILLA-RAYO VALLECANO


cota2.ro

♻️Astăzi începând cu ora 23:15, pe Estadio Sanchez Pizjuan, Fc Sevilla debutează în noul sezon împotriva nou promovatei Rayo Vallecano.

Fc Sevilla a terminat sezonul trecut pe locul 4 în La Liga și astfel în acest sezon va juca din nou in grupele Uefa Champions League. Andaluzii vor avea un lot omogen după ce și-au păstrat toți jucătorii importanți din sezonul trecut, cum ar fi: Diego Carlos, Ocampos, Jordan sau Rakitic, asta s-a văzut și în meciurile amicale din acesta vară, terminând perioadă de pregătire fără să piardă niciun meci amical.


♻️Rayo Vallecano revine în prima ligă spaniolă după 2 ani petrecuți în liga secundă. A terminat sezonul regular pe locul 6, dar a promovat în urma câștigarea play-off-ului. În lotul oaspeților nu sunt jucători remarcabili, iar în perioada de pregătire nu a reușit să câștige niciun meci amical. Asta poate fi o mare oroblrma cel puțin în primele etape pentru Rayo.


♻️ Ultimile 2 întâlniri directe dintre FC Sevilla și Vallecano, disputate în sezonul 2018/2019, s-au încheiat cu victoria andaluzilor 5-0 și 4-1.

Așadar, din punctul meu de vedere Fc Sevilla este favorită clară în meciul de azi. Mă aștept la o victorie a gazdelor și cel putin 3 goluri marcate.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Fc Sevilla vs Rayo Vallecano
Pronostic:
1&3+
Cota
2.77
Cota finala: 2.77
Profit: 17.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro