Ponturi Pariuri Fotbal Metta/LU vs FK Valmiera

Superbet

MECIUL ZILEI / 16.06.2021

⚽️METTA/LU - FK VALMIERA

cota2.ro


♻️Meciul Zilei de astăzi vine din Letonia, de la întâlnirea dintre „Metta/LU Riga și FK Valmiera. Confruntarea este programata de la ora 17:30, in etapa a 20-a din prima liga letona de fotbal.

♻️ Metta/LU ocupă pozitia a 2a in clasamentul cu cea mai scăzută medie de varstă din Europa a echipelor ce evoluează în prima ligă. Pe primul loc se află BKMA Erevan din Armenia cu o medie de 20 de ani, iar letonii au o medie de vârstă de 20.4.

În campionatul din Letonia, Metta/Lu ocupa pozitia a 7-a, cu 12 puncte, după 19 etape disputate, 22 de goluri marcate și 38 primite.


♻️ FK Valmiera traverseaza o perioada bună, cu 3 victorii in ultimele 4 etape și se claseaza pe primul loc in ierarhia din OptiBet Virsliga. Mai mult, oaspetii sunt neinvinsi in precedentele 7 intalniri jucate cu Metta/LU.

♻️Pentru meciul de azi am ales din oferta celor de la SuperBet să merg pe victoria oaspeților și pe cel puțin 3 goluri marcate. Așa cum cum spuneam și mai sus, gazdele au o echipă foarte tânără și asta se vede în rezultate din ultima perioadă. În ultimile 10 meciuri disputate are o singură victorie și 9 înfrângeri, 11 goluri marcate și 27 primite. Singura victorie a venit în fața ultimei clasate, Noah, care a obținut 3 puncte în 17 etape și a primit 63. Forma bună prin care trec oaspeții, mă face să cred că se vor impune la scor în fața puștilor de la Mett/LU.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Metta/LU vs FK Valmiera
Pronostic:
2&3+
Cota
2.11
Cota finala: 2.11
Profit: 6.66
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro