Ponturi Pariuri Fotbal Crvena Zvezda vs CFR Cluj

Superbet

MECIUL ZILEI / 17.08.2021

CRVENA ZVEZDA - CFR CLUJ

cota2.ro

♻️Astăzi începând cu ora 22:00, pe "Maracana" din Serbia, Crvena Zvezda primește vizita celor de la Cfr Cluj.

Clujenii pot spune că au avut ghinion , după ce sârbii au fost scoși de moldovenii de la Sheriff Tiraspol din Liga Campionilor. Teoretic echipa de peste Prut era un adversar mai accesibil pentru feroviari în Play Off-ul Europa League . Steaua Roșie este cotată pe site-urile de specialitate de 5 ori peste valoarea celor de la Tiraspol.

♻️CFR Cluj a fost eliminată din Liga Campionilor după dubla cu elvețienii de la Young Boys Berna (1-1, la Cluj și 3-1, la Berna).Ardelenii merg perfect în campionatul intern, cu 5 victorii din 5 meciuri, dar în cupele europene jocul cfr--ului a suferit. A primit în fiecare meci cel puțin un gol in deplasare: (2 cu Banja Luka, 1 cu Lincoln, 3 cu Young Boys Berna). Clujenii pornesc cu șansa a doua în fața sârbilor, avànd în vedere valoarea celor două loturi, dar și Infernul care va fi pe "Rajko Mitic". Suporterii sârbi nu pot concepe o nou eșec pe teren propriu, calificarea în Grupele Europa League devenind obiectivul principal după eliminarea din Champions League. Marius Șumudică a schimbat total sistemul de joc la Cfr Cluj, abordând un joc ofensiv, dar cu consecințe în faza apărării.


♻️Crvena Zvezda cu siguranță va dori să "tranșeze" în mare parte calificarea încă din primul meci, după ce s-a încurcat cu Sheriff Tiraspol pe teren propriu, iar în meciul retur nu au reușit să revină. Cu toate acestea, Cfr Cluj are șansa ei și asta a demonstrat-o pentru puțin timp și în dubla cu elvețienii când au marcat în ambele meciuri în primele minute, dar pe parcurs nu au reușit să gestioneze rezultatul

♻️Pentru meciul de azi, Superbet ne oferă o cotă foarte bună pentru cel puțin 3 goluri marcate (2.25), pe care nu trebuie ratată. Probabil sârbii vor ataca încă din primele minute, iar cfr-ul poate da lovitura pe contraatac. Văd un meci deschis în care nu vor lipsi golurile.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Crvena Zvezda vs CFR Cluj
Pronostic:
3+
Cota
2.25
Cota finala: 2.25
Profit: 8.75
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro