Ponturi Pariuri Fotbal Astra vs Viitorul Pandurii

Superbet

Astra-Viitorul Pandurii

Două dintre echipele ale căror loturi au suferit schimbări masive în vară se vor duela marți, astazi de la ora 18:00, în runda a 3-a din Liga 2. Astra Giurgiu și Viitorul Târgu Jiu se vor întâlni în premieră într-un joc competitiv. 

Dunărenii au cucerit trei puncte în două etape, însă figurează cu ”-5” în clasament, din cauza unei penalizări. Gorjenii au scos numai un punct până acum și sunt deocamdată departe de forma care I-a dus în sezonul trecut aproape de calificarea în ”play-off”. 

cota2.ro

Retrogradarea neașteptată a Astrei a făcut ca majoritatea fotbaliștilor importanți să plece, ultimul exemplu fiind chiar al portarului Mihai Popa (20 de ani), transfer la FC Voluntari. Popa a fost eroul giurgiuvenilor în runda anterioară, când, cu destul noroc, Astra a învins cu 1-0 la Csikszereda. 

În prima rundă, ”astralii” nu s-au descurcat rău, cedând cu 1-2 acasă cu Metaloglobus, după ce au condus imediat după pauză cu 1-0. Victoria din Harghita a venit după zece meciuri oficiale la rând fără succes pentru fosta campioană a României. 

În ciuda acestui șir de scoruri nefavorabile, este totuși de menționat că zece din ultimele 11 partide ale giurgiuvenilor au avut la final rezultate strânse. 

Ultima victorie reușită pe teren propriu la nivel competitiv de către Astra a fost pe 13 aprilie, 1-0 cu Dinamo, în turul semifinalelor din Cupa României.

Viitorul continuă să aducă jucători, după ce în vară și de la gorjeni au plecat mulți fotbaliști, unii dintre ei făcând pasul spre Liga 1. Ultima venire este cea a mijlocașului central Acosta, ofertat inclusiv din prima divizie, acesta evoluând în 2020/2021 la concitadina Pandurii. 

În runda precedentă, oltenii au cedat acasă mai clar decât arată rezultatul, 0-2 cu CSA Steaua, după ce în debutul stagiunii au remizat, 2-2 la Brașov, în condițiile în care au condus cu 2-0 la pauză. 

  • Astra: W L L L L
  • Viitorul Pandurii: L D D L D

Pronostic: Cred ca vom avea o remiza ,cel putin in prima repriza.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Astra vs Viitorul Pandurii
Pronostic:
PsF X
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 4.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro