Ponturi Pariuri Fotbal Zamalek vs Wadi Degla

Superbet

⚽️ZAMALEK-WADI DEGLA

♻️Astăzi, începand cu ora 22:00, la Cairo, se va disputa meciul contând pentru etapa a 31-a din prima ligă egipteană dintre Zamalek și Wadi Degla.

cota2.ro

Lupta este foarte strânsă pentru titlul în Premier League din Egipt. Cu 4 etape înaintea finalului de campionat Zamalek și Al Ahly Cairo sunt despărțite de doar două puncte. Zamalek este lider, cu 70 de puncte, în timp ce Al Ahly ocupă poziția a 2a, cu 68 de puncte.


♻️Al Ahly Cairo a câștigat ultimile 6 ediții de campionat din Egipt, în timp ce Zamalek a fost campioana ultima dată în sezonul 2014/2015.

Gazdele din meciul de astăzi traversează o perioadă foarte bună, fiind neînvinse în ultimile 17 meciuri jucate. Ultima înfrângere pe care au suferit-o a fost pe 18 aprilie, chiar cu contracandidata la titlu Al Ahly. În ultimile 5 meciuri jucate are maxim.de puncte și doar un singur gol primit.


♻️Wadi Degla are cu totul alt obiectiv în acest sezon, salvarea de la retrogradare. Echipa din orașul Cairo se află pe locul 17 , cu 25 de puncte adunate, la 4 puncte de salvarea de la retrogradare. Degla nu se află de loc într-o perioadă bună, după ce în ultimile 10 meciuri disputate are o singură victorie, obținută pe terenului unei alte contracandidata la retrogradare, Aswan.

♻️Așa cum spuneam mai sus este o luptă strânsă la vârful clasamentului, iar în meciul de astăzi, Zamalek nu poate să piardă puncte în fața unei echipe care este clasată pe penultimul loc.Orice pas greșit poate duce la schimbarea liderului. Teoretic cei de la Zamalek sunt favoriți să câștige acest campionat, având în vedere că au un program mai usor din punct de vedere a locurilor ocupate în clasament de următorii adversari. Având în vedere forma foarte bună a gazdelor din acest moment , mizez pe victorie Zamalek și pe minim 2 goluri marcate și maxim 4, la o cotă de 2.08, oferită de cei de la Superbet.

🔷️FORMA ECHIPELOR ÎN ULTIMILE 5 MECIURI DISPUTATE

⚽️ZAMALEK: V V V V V

⚽️ DEGLA : E E Î E V



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Zamalek vs Wadi Degla
Pronostic:
1&2-4 goluri
Cota
2.08
Cota finala: 2.08
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro