Ponturi Pariuri Fotbal Progresul Spartac vs Steaua

BETANO

🔷️MECIUL ZILEI / 18.08.2021

⚽️PROGRESUL SPARTAC - CSA STEAUA

cota2.ro

♻️În Turul 2 al Cupei României astăzi se dispută meciul dintre Progresul Spartac și Csa Steaua.

♻️Progresul Spartac pornește din start cu un handicap în acest meci, dupa ce nu a mai jucat un meci oficial de 3 luni si jumatate. Ultimul meci jucat oficial a fost pe 30 Aprilie, cu Fcsb 2, scor 4-0, când s-a incheiat sezonul din Liga a 3-a. Echipa bucureșteană a terminat sezonul pe locul 3 și astfel a ratat barajul de promovare în liga a 2-a fiind surclasată de Csa Steaua si Fcsb 2.

♻️CSA Steaua a promovat la sfârșitul sezonului trecut în liga a 2-a, după un baraj cu scandal. Adversarii de la Mostiștea Ulmu acuzând vehement arbitrajul în ambele manșe. Revenind în prezent, Csa are un debut perfect în liga a 2-a, trupa lui Daniel Oprița are maxim de puncte după 3 etape disputate și 7 goluri marcate. "Militarii" nu au drept de promovare în acest sezon, iar obiectivul principal a devenit participarea în Cupa României cât mai multe tururi, pentru a juca cu echipe din prima ligă.

♻️Cele două echipe s-au mai întâlnit de 2 ori în sezonul precedent din liga a 3-a. Ambele meciuri au fost câștigate de Csa la handicap :4-1 si 2-0

♻️Echipa armatei este favorită clară și în acest meci, și așa cum spuneam mai sus, obiectivul principal pentru Steaua este participare în fazele superioare ale cupei României. Am ales sa merg pe o victorie clară obținută de oaspeți în meciul de astăzi.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Progresul Spartac vs Steaua
Pronostic:
2 (H-1.5)
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro