Ponturi Pariuri Fotbal Petrolul vs Csikszereda Miercurea Ciuc

Superbet

⚽️PETROLUL - CSIKSZEREDA

♻️Petrolul Ploiești și Csikszereda Miercurea Ciuc închid etapa cu numarul 3 din Liga a 2-a, Astăzi începând cu ora 19:00, pe Stadionul Ilie Oană din Ploiești.

cota2.ro

"Găzarii sunt la a 4-a tentativă de a promova în prima ligă, după ce in ultimii 3 ani nu au reușit acest lucru. Anul acesta va fi și mai greu, după ce bugetul a fost micșorat substanțial, datorită evoluțiilor dezamăgitoare din sezoanele precedente. Sezonul acesta a început promițător,... cu o victorie împotriva fostei prim-divizionare Poli Iași, dar apoi a venit repede dușul rece în Pantelimon când au cedat, scor 0-1 în fața celor de la Metaloglobus București.


♻️Csikszereda Miercurea Ciuc trece printr-o perioada destul de slabă. După ce in sezonul trecut a jucat în Play-off, fiind destul de aproape de promovare. Sezonul acesta a venit cu ambiiții și mai mari la echipa ciucană, finanțată masiv de guvernul de la Budapesta. Dar prestațiile din primele 2 etape nu s-au ridicat de loc la așteptările conducerii. Harghitenii au cedat în prima etapă, 0-1, la București cu Csa Steaua , iar apoi a venit înfrângerea surprinzătoare cu Astra Giurgiu de pe teren propriu, în condițiile în care porneau mari favoriți la victorie. Dacă aruncăm o privire in trecut, putem observa că ardelenii nu reușesc să convingă de etape bune. În ultimile 10 meciuri disputate au o singură victorie, obținută la Dunărea Călărași.


♻️Cele două echipe s-au mai întâlnit de 3 ori, toate meciuri fiind câștigate de lupii galbeni. Chiar dacă, cota pe victoria prahovenilor este în creștere, eu mizez pe victoria lor, având în vedere că vin după eșecul de la Metaloglubus, iar un nou rezultat nesatisfacator ar aduce o dezamagire și mai mare a suporterilor prezenți pe propria arens. În al doilea rând, Csikszereda trece printr-o perioadă foarte slabă, cu 0 puncte adunate, 0 goluri marcate în acest sezon Și nu o văd plecând cu punct sau puncte din "Capitala aurului negru"

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Petrolul vs Csikszereda Miercurea Ciuc
Pronostic:
1
Cota
2.45
Cota finala: 2.45
Profit: 8.70
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro