Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.54

Superbet

COTA 2 A ZILEI / 18.08.2021

♻️Salutare Pariori!! Astăzi la rubrica Cota 2 A ZILEI merg pe spectacol, adică pe goluri. Am ales două meciuri din Liga a 2-a din Norvegia unde consider că se vor marca minim 3 goluri în fiecare meci.

cota2.ro


⚽️JERV- HAM-KAM

♻️Primul meci va începe la Ora 19:00, și va pune fața în față echipele clasate pe locurile 1 și 3 din Obos-Ligaen . Ham-Kam este lider , cu 26 de puncte, 26 de goluri marcate și 13 primite, după 13 etape jucate, în timp ce Jerv ocupă poziția a 3a cu un punct mai puțin, 22 de goluri marcate și 20 primite . În acest meci se intalnesc două echipe spectaculoase care in ultimile meciuri disputate, dar și în meciurile directe au marcat multe goluri. Gazdele vin după un meci spectaculos din deplasarea de la Ranheim, unde a câștigat cu 4-3, 6 goluri s-au marcat în repriza a 2-a. Liderul Ham-Kam, de asemenea, vine după un meci cu multe goluri în campionat, 5 la număr 2-3 , cu cei de la Aalesund.

♻️În ultimile 2 meciuri directe, fiecare duel a avut 5 goluri marcate. În concluzie, se intalnesc două echipe care marchează, dar și primesc destul de usor goluri. Preconizez că în meciul de azi vor fi cel puțin 3 goluri marcate, posibil să avem și un G-G. Șanse mari de reușită și pentru un G-G&3+ la o cotă foarte bună, dar eu am ales să simplific pariul si voi merge pe un pont clasic de 3+.


⚽️FREDRIKSTAD - START

♻️Al doilea meci în care, de asemenea,voi merge pe goluri este duelul dintre Fredrikstad și Start, care va avea ora de start 21:00.

Fredrikstad este o echipa nou-promovată care are parcurs surprinzător de bun pana in acest moment, ocupă locul 2, cu 25 de puncte, golaveraj 26-17. Start este o echipa care in sezonul trecut a retrogradat din Eliteserien și se gandesc sa revină din nou pe prima treapta a fotbalului din Norvegia, dar momentan sunt abia pe locul 7, cu 17 puncte, golaveraj 0. In 13 etape au marcat 23 de goluri și au primit tot atatea.

Consider dacă și în acest meci ar trebui să vedem cel puțin 3 goluri după ultimile rezultate pe care le-au făcut cele două echipe, dar și după analiza golaverajului. Ultimile 5 rezultate directe ne arată o medie de 3 goluri marcate pe meci .

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Jerv vs Ham-Kam
Pronostic:
3+
Cota
1.75
Fredrikstad vs Start
Pronostic:
3+
Cota
1.45
Cota finala: 2.54
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro