Ponturi Pariuri Fotbal Randers vs Galatasaray

Superbet

MECIUL ZILEI 19.08.2021

⚽️RANDERS-GALATASARAY

cota2.ro


♻️Randers și Galatasaray se întâlnesc în Play Off-ul Europa League, Astăzi începând cu ora 20:00, pe Cepheus Park din Randers, Danemarca.

Randers a terminat sezonul trecut pe locul 6 în Play-Off-ul din Danemarca, dar câștigarea cupei a ajutat-o să joace în Europa League. Gazdele sunt fara înfrângere în acest sezon în campionatul inter,dar pleacă din start cu șansa a 2-a în acest meci, având in vedere valoarea celor două loturi. Danezii sunt cotați , conform tarnsfermarkt la 10 milioane de euro, în timp ce echipa lui Fatih Terim, după transferurile din acestă vară a ajuns la aproape 100 de milioane euro ca valoare a lotului.

♻️Vice-campioana Super Ligii din Turcia, Galatasaray a început sezonul european în turul 2 preliminar din liga Campionilor, unde nu au avut nicio șansă în fața celor de la PSV, olandezii câștigând la general cu 7-2. În Turul 3 preliminar Europa League au jucat cu scoțienii de la St.Jhonstone. În primul meci disputat în Turcia au remizat 1-1, iar apoi s-au impus în Scoția cu 4-2. În noul sezon din Super Liga din Turcia, Galatasaray a debutat cu o victorie, 2-0, în fața nou-promovatei Giresunspor, unde românul Alexandru Cicâldău a debutat cu gol.

♻️Mă aștept la un meci spectaculos, așa cum s-a întâmplat și în meciul precedent din cupele europene din Scoția. Dacă ne uităm pe statistică, vedem că Randers a marcat cel puțin un gol în ultimile 13 meciuri jucate. Dacă scoțienii de la St.Jhonstone au reușit să marcheze 2 goluri în poarta turcilor, posibil să vedem goluri și din partea danezilor, dar cu siguranță și turcii vor ataca și vor încerca să înscrie încă din primul meci.. Așadar mizez pe un meci spectaculos în care vom vedea cel puțin 3 goluri marcate, la o cotă foarte bună oferită de Superbet (2.15).


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Randers vs Galatasaray
Pronostic:
3+
Cota
2.15
Cota finala: 2.15
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro