Ponturi Pariuri Fotbal Universitatea Craiova vs Gaz Metan Mediaș

Superbet

MECIUL ZILEI / 21.08.2021

⚽️UNIVERSITATEA CRAIOVA - GAZ METAN MEDIAȘ

cota2.ro

♻️Meciul Zilei de astăzi vine din Liga 1. Universitatea Craipva și Gaz Metan Mediaș se intâlnesc astazi incepând cu ora 18:30, în etapa a 6-a.


♻️Universitatea Craiova a suferit o nou înfrângere în etapa trecută, în deplasarea de la Arad, după ce echipa era pe un plan ascendent. Oltenii veneau după o victorie cu Fc Voluntari, 3-0 pe teren propriu. Trupa lui Reghecampf a făcut o primă repriză foarte bună, dar la final s-a văzut învinsă de Uta, scor 1-0. Oltenii au acuzat jocul dur al arădenilor, dar și prestația brigăzii de arbitri condusă de gălățeanul Adrian Cojocaru.


♻️Gaz Metan Mediaș este pe penultimul loc al clasamentului, cu doar 4 puncte obținute în acest sezon, toate adunate pe teren propriu, (1-0 Cs Mioveni și 2-2 Fc Argeș).Echipa lui Mihai Teja are mai de grabă un început modest de campionat și greu de crezut ca poate castiga punct sau puncte la Craiova, o echipă aflată în criză.

♻️Statistica meciurilor directe este net în favoarea Universității Craiova. Din cele 14 meciuri directe, 10 au fost câștigate de craioveni, Gaz metan s-a impus de 2 ori, iar alte 2 meciuri s-a încheiat la egalitate, iar 5 victorii obținute de olteni au fost la minim 2 goluri diferență.

♻️Singura variantă pentru olteni este victoria în meciul de astăzi de pe teren propriu. Faza ofensivă a oltenilor nu arată de loc rău, Markovic și Gustavo făcând un cuplu bun în atac. În meciul trecut jucat pe teren propriu cu Fc Voluntari, elevii lui Reghecampf au avut o primă repriză modestă, dar după pauză s-au mobilizat și au venit cele 3 goluri.

Așadar Craiova pleaca favorită în meciul de azi și cred că vor ataca încă din prima repriză , iar asta va duce la o victorie la handicap. Având în vedere că apărarea sibienilor a primit 7 goluri în ultimile 4 meciuri jucate, în timp ce gazdele vin după înfrângerea de la Arad și au mare nevoie de victorie . Pentru victiria la handicap avem o cotă de 2.80 oferită de cei de la Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Universitatea Craiova vs Gaz Metan Mediaș
Pronostic:
1 (H-1.5)
Cota
2.80
Cota finala: 2.80
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro