Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Sepsi OSK

Superbet

MECIUL ZILEI / 23.08.2021

⚽️FCSB - SEPSI SFÂNTU GHEORGHE

cota2.ro


♻️FCSB și Sfântu Gheorghe închid etapa a 6-a din Liga 1. Meciul se dispută în acestă seară, de la Ora 21:30, pe Arena Națională.


♻️FCSB este pe locul 7 , cu 8 puncte , golaveraj 7-4. In timp ce Sepsi osk este pe locul 14 cu doar 4 puncte , golaveraj 4-6.

Ambele echipe traversează o perioadă slabă. FCSB vine după înfrângerea cu nou-promovata Rapid, meci care a dus la înlocuirea antrenorului principal Dinu Todoran. Gigi Becali a adus un antrenor de top, pe Edi Iordănescu , campion cu Cfr Cluj în sezonul trecut. Echipa bucureșreană nu-și mai permite să facă pași greșiți având în vedere că în acest moment este la 10 puncte de Cfr Cluj, iar obiectivul acestui sezon este câștigarea campionatului și calificarea în grupele Champions League.

♻️De partea cealaltă, echipa din Sfântul Gheorghe pare ca nu-și mai revine după eliminarea din Conference League cu Spartak Trnava. Pornind în noul sezon cu mari așteptări, având in vedere figura frumoasă pe care au făcut-o in sezonul trecut, covăsnenii vin după 3 înfrângeri consecutive, dintre care 2 pe teren propriu cu echipele argeșene Cs Mioveni și FC Argeș. ,(1-2, 0-2).


♻️După modificările importante din staful celor de la FCSB, mă aștept la cu totul altceva în meciul din seara asta. Gigi Becali a promis că nu se va mai implica în alcătuirea echipei, Iordănescu Jr. având mână liberă . Rămâne de văzut până când. Probabil până la primul eșec:)). Totuși după clauzele pe care le-a pus în contract, nu mă aștept ca noul antrenor să debutează cu un eșec și voi merge pe victoria FCSb-ului și pe minim 2 goluri marcate în meci, profitând de problemele pe care le întâmpină Sepsi în acest moment.

FORMA ECHIPELOR ÎN ULTIMILE 5 MECIURI:

⚽️FCSB: Î V E Î V

⚽️SEPSI OSK: Î Î Î E E

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs Sepsi OSK
Pronostic:
1&2+
Cota
2.22
Cota finala: 2.22
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro