Ponturi Pariuri Fotbal Gloria Bistrița vs Unirea Dej

Superbet

COTA 2 A ZILEI / 24.08.2021


cota2.ro

⚽️Gloria Bistrița-Unirea Dej

♻️Astăzi și mâine sunt programare meciurile din turul 3 al Cupei României . Din Oferta Superbet am ales meciul Gloria Bistrița-Unirea Dej. Fiind din Bistrița cunosc destul de bine cele 2 echipe, cel putin cea din Bistrița.


♻️Fotbalul bistrițean, dar in general sportul bistrițean este intr-un regres continuu. Dacă în anul 2007, Gloria învingea Atletico Madrid, (2-1) în Cupa Intertoto, iar în 1996, pe stadionul municipal juca Fiorentina, în prezent Gloria are meciuri cu Șomcuta Mare, Cs Iernut sau Industria Galda.


♻️După ce în sezonul trecut Gloria Bistrița a terminat pe locul 4 , Seria a 10- din Liga a 3-a, a fost la un singur pas de desființare in acestă vară. Lipsa investitorilor , dar și nepăsarea autorităților locale au adus clubul în situația de-a pune lacătul. Salvarea a venit în ultimul moment de la Consiliul Județean, care a luat în custodie și echipa de fotbal așa cum s-a întâmplat cu echipa de handbal.


♻️La Dej se poate!!!!. Orașul Dej este la o distanță de 60 km de Bistrița și cu o populație de 38.000 locuitori se poate mândri cu o echipa de fotbal în liga a 2-a având cel mai tânăr antrenor, dar și cel mai tânăr lot din cele 100 de echipe care în sezonul trecut au jucat în liga a 3-a. La 31 de ani și jumatate ,Dragoș Militaru este în top 10 cei mai tineri antrenori din Europa.(în acest clasament sunt luate în considerare echipele profesioniste din primele 2 ligi). Recordul este de 28 de ani și 2 luni și este deținut de antrenorul celor de la Strommen (Liga 2-Norvegia).

Echipa dejeană se mișcă bine pentru o echipă nou-promovată în liga a 2-a, având 5 puncte după primele 4 etape. Elevii lui Dragoș Militarul vin cu un moral bun la acest meci după ce în etapa precedentă din liga a 2-a au obținut prima victorie.


♻️Revenind la meciul de azi, așa cum spuneam echipa bistrițeană s-a salvat în ultimul moment de la desființare,iar momentan lotul este alcătuit majoritar din jucători locali plus 2,3 jucători experimentați. Unirea cu siguranță vrea să ajungă cât mai sus în Cupa României pentru a aduce o echipă de Liga 1 pe stadionul municipal din Dej. Așadar azi merg pe victoria oaspeților și pe cel putin 2 goluri marcate în poartă Gloriei Bistrița .

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Gloria Bistrița vs Unirea Dej
Pronostic:
2&oaspeții marchează peste 1.5 goluti
Cota
2.01
Cota finala: 2.01
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro