Ponturi Pariuri Fotbal Ferencvaros vs Young Boys

Superbet

Ferencvaros-Young Boys

Vom avea un meci imprevizibil astazi, de la ora 22:00, când Ferencvaros și Young Boys își vor disputa accederea în grupele Champions League. În turul din Elveția, a fost 3-2 pentru oaspeti, după un meci care a avut de toate. Maghiarii au deschis scorul, au avut din minutul 25 un un om în plus, au ratat și un penalty, dar oaspetii au întors scorul la 3-1! 

Campioana Ungariei a bifat în aceste calificări din UCL numai victorii fără gol încasat,mai mult este de semnalat că într-un singur joc nu a marcat Ferencvaros minimum două goluri, este vorba despre returul din ”dubla” cu Slavia.  

cota2.ro

Echipa preluată în vară de David Wagner este poate cea mai spectaculoasă din aceste calificări UCL! Să ne amintim că oaspetii, înainte să treacă de CFR (1-1 și 3-1), o eliminase pe Slovan Bratislava (0-0 și 3-2), slovacii ratând în retur și ei o lovitură de pedeapsă! 

14 goluri s-au marcat în total în ultimele trei ”oficiale” ale echipei din Berna: 3-1 cu CFR (UCL), 4-1 la Littau (Cupa Națională) și 3-2 cu Ferencvaros (UCL).

  • Ferencvaros : L W L W L
  • Young Boys : W W W L D

Pronostic:

  • Peste 0.5 goluri în meci
  • Peste 6.5 cornere în meci
  • Peste 3.5 cartonașe în meci

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Ferencvaros vs Young Boys
Pronostic:
Vezi mai sus
Cota
1.50
Cota finala: 1.50
Profit: 3.50
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro