Ponturi Pariuri Fotbal Dacia Braila vs Otelul Galati

Superbet

Dacia Braila-Otelul Galati

Dacia are un moral ridicat în fața Oțelului pe care a lăsat-o în liga a treia, brailenii promovând în Liga secundă în detrimentul gălățenilor. Din cele patru directe din sezonul trecut , Oțelul nu a reușit să-și treacă în cont niciun succes. Au fost trei victorii pentru brăileni și o remiză. În plus, cu toate că porneau ca mari favoriți la baraj, gălățenii au cedat surprinzător în fața marilor rivali, rămânând în Liga a 3-a.

După ratarea promovării, la Galați a fost adus Dorinel Munteanu, acesta având misiunea de a readuce Oțelul în prim-planul fotbalului românesc, duelul cu Dacia Unirea Brăila fiind primul pentru Munti pe banca otelarilor.

cota2.ro

Dacă Oțelul nu a debutat încă în noul sezon competițional al Ligii a 3-a, Dacia Unirea Brăila a susținut deja patru jocuri în eșalonul al doilea, bifând două remize, 0-0 cu FC Brașov și 1-1 cu Astra Giurgiu, ambele pe teren propriu și două eșecuri la scor în deplasare, 3-1 cu Șelimbăr și 5-2 cu CSA Steaua.

  • Dacia Braila: D W L D L
  • Otelul Galati: W L D D W

În jocul de astăzi, conform regulamentului, în caz de egalitate după timpul regulamentar de joc, se va trece la două reprize de câte 15 minute, iar apoi, în cazul în care egalitatea va persista, se va trece la lovituri de departajare.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dacia Braila vs Otelul Galati
Pronostic:
1X
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 9.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro