Ponturi Pariuri Fotbal Dinamo Zagreb vs Sheriff Tiraspol

Superbet

MECIUL ZILEI / 25.08.2021

⚽️DINAMO ZAGREB - SHERIFF TIRASPOL

cota2.ro

♻️Se anunță un meci interesant astăzi , începând cu ora 22:00, în Play-Off-ul Ligii Campionilor. Dinamo Zagreb are o misiune aproape imposibilă în returul cu moldovenii de la Sheriff Tiraspol, după înfrângerea surprinzătoare din tur, 0-3. Croații au nevoie de o victorie la minim 3 goluri diferență ca să ducă meciul în prelunguri.

♻️Dinamo Zagreb nu a lipsit în ultimii 10 ani din grupele Champions League sau Europa League, iar comparând lotul celor 2 formații lotul celor de la Dinamo Zagreb valorează de 13 ori peste cel al moldovenilor. Spre exemplu, 5 jucători, luați fiecare, valorează cât întregul lot al celor de la Sheriff: D.Livakovic (15 mil€), L.Mager (13mil€), M.Orsic (12mil€), L.Ivanusec (13mil€), B. Petkovic (12mil€).

Campioana Croației a trecut în precedentele tururi de Teuta, Omonia Nicosia și Legia Varșovia.


♻️Sheriff Tiraspol, campioana ultimilor sezoane în Moldova, a produs marea surpriză cu cei de la Dinamo Zagreb în meciul tur, dar cred ca le va fi mult mai greu la Zagreb. Totusi, moldovenii au mai făcut o victimă de calibru în turul precedent, Steaua Roșie pe care a învins-o în Moldova,1-0 și a realizat la Belgrad, 1-1, dar aici sârbii au jucat o repriză întreagă cu un om în minus. Sheriff are un lot cotat la aproape 13 mil€, iar cel mai important jucător este columbianul Hansel Zapata, care valorează 1 milion €.

♻️Vă fi o atmosfera infernală pe Stadionul "Maksimir" care ii va face pe jucătorii lui Damir Krznar și mai dornici să remonteze rezultatul din tur. Să nu uităm că Dinamo Zagreb a mai avut o revenire spectaculoasă în opțiunile Europa League din sezonul trecut, cu Tottenham, când a revenit de la 0-2 in meciul tur și s-a impus la Zagreb, 3-0 după prelungiri. După părerea mea, Dinamo Zagreb nu are cum să piardă acest meci, dar nu vad nicio o victorie cu 1-0. Gazdele trebuie să atace încă din prima repriză și să marcheze cât de repede pentru a mai spera la întoarcerea rezultatului. Am ales un pont interesant din oferta Superbet în care am mare încredere. Voi merge pe minim un gol în prima repriză și cel puțin 2 în cea de-a doua.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dinamo Zagreb vs Sheriff Tiraspol
Pronostic:
R1 1+/R2 2+
Cota
2.55
Cota finala: 2.55
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro