Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.98

Superbet

1.Galatasaray-Randers

În returul play-off-ului UEFA Europa League, Galatasaray joacă astazi, de la ora 21:00, împotriva lui Randers, pe stadionul lui Kasimpașa din Istanbul.

În prima manșă, în Danemarca, scorul a fost 1-1, după ce Kerem Akturkoglu a deschis scorul, iar Frederik Lauenborg a egalat pentru scandinavi, după pauză. Cum golul în deplasare nu mai contează, turcii trebuie să câștige acest meci de pe teren propriu, pentru a ajunge în grupele UEL. Învinsa va fi retrogradată în grupele Europa Conference League. 

cota2.ro

În ultimul joc de pe teren propriu, Galatasaray a revenit după ce a fost condusă de Hatayspor, într-o partidă în care Alexandru Cicâldău a fost titular. În prima etapă din Turcia, românul a marcat pentru vicecampioana din Super Lig, din penalty, stabilind scorul final cu Giresunspor, 2-0. Fostul jucător al Craiovei nu va juca însă cu Randers, întrucât nu se află pe lista trimisă de club la UEFA. În aceeași situație se află, evident, și Olimpiu Moruțan, un alt român care ajunge în lotul lui Fatih Terim. 

Randers FC a câștigat Cupa în Danemarca, în sezonul precedent, astfel că a intrat direct în play-off-ul Europa League, în această stagiune, în fotbalul continental. Echipa antrenată din 2018 de Thomas Thomasberg.

La fel ca Fatih Terim, și Thomas Thomasberg a folosit o formulă aproape similară în campionat cu cea pe care a utiliat-o în meciul tur din play-off-ul UEL. Din acest motiv, nu ne așteptăm nici acum la prea multe modificări în cele două echipe de start. 

2.CFR Cluj-Steaua Rosie

CFR Cluj a cedat cu un 0-4 drastic în fața Stelei Roșii, în turul de la Belgrad. Astfel, șansele ca ”alb-vișiniii” să prindă grupele Europa League sunt extrem de mici. 

Traseul continental din această vară le-a asigurat clujenilor accesul în grupele Conference League, dar prestațiile campioanei României nu au fost cele mai bune. De-altfel, CFR nu a câștigat în ultimele trei dueluri continentale: 1-1 și 1-3 cu Young Boys, respectiv 0-4 cu Steaua Roșie Belgrad. Ce este și mai preocupant este că ”alb-vișiniii” au primit minimum un gol în șase din cele șapte partide jucate în acest sezon de cupe europene. 

În schimb, echipa lui Marius Șumudică merge perfect în Liga ! În ultima etapă, CFR s-a impus cu 1-0 la FC Argeș, astfel că ardelenii sunt singura formație care are punctaj maxim în campionatul nostru, după șase etape. Interesant este că toate victoriile din Liga 1, în acest sezon, au fost bifate cu scoruri la o diferență de un singur gol.

Nu cred ca se pune problema cine se va califica mai departe.Cred totusi ca CFR va incerca sa nu mai incaseze multe goluri si ca va face tot posibilul sa scoata macar o remiza in aceasta seara.

Pronostic:

  • Peste 0.5 goluri în meci
  • Peste 6.5 cornere în meci
  • Peste 2.5 cartonașe în meci


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Galatasaray vs Randers
Pronostic:
CMMD1
Cota
1.32
CFR Cluj vs Steaua Rosie
Pronostic:
Vezi mai sus
Cota
1.50
Cota finala: 1.98
Profit: 7.84
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro