Ponturi Pariuri Fotbal Juventus vs Empoli

Superbet

MECIUL ZILEI / 28.08.2021

JUVENTUS-EMPOLI

cota2.ro


♻️Juventus a terminat sezonul trecut doar pe locul 4 în Serie A. În consecință, antrenorul Andrea Pirlo a fost înlocuit cu mult mai experimentatul Massimiliano Allegri pentru sezonul acesta, avândnd ca obiectiv câștigarea campionatului. Noul sezon nu a început așa cu își doreau alb/negrii. În prima etapă a făcut doar un egal, după ce la pauză au condus 2-0 la Udinese. Viitorul lui Cristiano Ronaldo la Juventus este și el incert.

♻️Empoli a revenit din nou în prima ligă , după un an petrecut în Serie B. Sezonul petrecut in liga secundă a fost dominat de cei de la Empoli câștigând la pas campionatul. Revenirea în prima ligă nu a avut un debut așteptat. A pierdut 1-3, în prima etapa cu Laźio , deși au deschis scorul. Un meci extrem de greu vor avea și în etapa a 2, mai ales că nici Juventus nu a avut un debut perfect în noul sezon.

♻️Așadar, victoria este obligatorie pentru Allegri în meciul de azi cu nou-promovata Empoli. Ar fi deranj mare dacă nici azi nu s-ar impune. Văd o victorie lejeră pentru juventus în meciul de azi. Mizez pe o cotă de 2.50 pe un handicap asiatic. Merg pe o victorie la minim 3 goluri, iar dacă meciul se termină cu Victoria gazdelor la doar 2 goluri diferență miza este returnată.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Juventus vs Empoli
Pronostic:
1 (HA-2)
Cota
2.50
Cota finala: 2.50
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro