Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs Fcsb

Superbet

MECIUL ZILEI / 29.08.2021


cota2.ro

⚽️CFR CLUJ-FCSB

Astăzi începând cu Ora 21:00, se va juca derbyul etapei a 7-a din Liga 1, dintre două echipe care au ca obiectiv câștigarea campionatului. Cfr Cluj și Fcsb

CFR CLUJ- a mers perfect în campionat,cu 6 victorii din 6 meciuri jucate cu Marius Șumudică pe bancă. Nemulțumirile conducerii au fost cauzate de ratarea grupelor Champions League sau Europa League. Meciul cel mai important din campionat o prinde într-un haos total pe echipa ardeleană. Șumudică s-a lăsat greu îndepărtat de la echipă, iar asta a afectat pregătirea jucătorilor pentru acest meci . Mai multe antrenamente au fost anulate după ce antrenorul nu a fost lăsat să intre în incinta stadionului din Gruia. Cel mai probabil noul antrenor la Cfr Cluj va fi Dan Petrescu, dar care nu va sta pe bancă la meciul din seara asta.

FCSB- are un nou antrenor, Edi Iordănescu care a debutat în etapa trecută, în partida cu Sepsi , scor 1-1. Nici FCSB nu trece printr-o perioadă foarte bună, având doar o victorie în ultimile 5 meciuri disputate. O dată cu instalarea noului antrenor și așteptările sunt foarte mari, după ce Gigi Becali i-a dat mână liberă, promițând că nu se va implica în mod direct la alcătuirea lotului sau la schimbări. După egalul cu Sepsi, putem spune că Edi are o scuză avand in vedere timpul scurt pe care la avut de la instalare, dar meciul din seara asta este testul adevarat pentru el.


♻️În ultimile 5 meciuri directe FCSB s-a impus o singură dată,iar ultima victorie pe terenul clujenilor datează din 2014, (0-1). Meciul de astăzi este cu totul în alt context. Chiar dacă în campionat clujenii au mers perfect până acum, după ultimile probleme de la echipă, eu voi merge pe o victorie a Fcsb-ului , mai ales că are un antrenor care cunoaște foarte bine echipa din Cluj. Totusi, imi iau unele măsuri de precauție și voi juca pe "victorie FCSB cu miză returnată la egal". Sunt convins că FCSB nu poate pierde azi la Cluj.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CFR Cluj vs Fcsb
Pronostic:
DNB 2
Cota
3.00
Cota finala: 3.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro