Ponturi Pariuri Fotbal Hermannstadt vs Csikszereda

Superbet

MECIUL ZILEI / 30.08.2021


cota2.ro

⚽️HERMANNSTADT-CSIKSZEREDA

♻️Astăzi începând cu ora 14:00, la Mediaș se va disputa ultimul meci al Etapei a 5-a din liga a 2-a. Hermanstadt Sibiu primește vizita celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc.

♻️Sibienii au retrogradat în liga secundă după ce au cedat în barajul de menținere/promovare împotriva celor de la Cs Mioveni.

Au început cu gândul la revenirea cat mai repede în prima ligă, mai ales că la Sibiu se construiește un stadion la standardele UEFA. Hermannstadt a acumulat 10 puncte din 12 posibile în cele 4 etape disputate până acum, 3 victorii și un rezultat de egalitate.


♻️Csikszereda echipă ce în sezonul trecut a jucat în play-off și care la un moment dat era foarte aproape să promoveze, în acest sezon are un start dezastruos.. După 4 etape este singura echipa din liga a 2-a fără puncte și fără niciun gol marcat alături de cei de la Unirea Constanța. În prima etapă au cedat la Csa Steaua, apoi a venit înfrângerea cu Astra Giurgiu, după un meci cu mari greseli de arbitraj împotriva lor. În etapa 3-a au cedat 0-2 la Petrolul , iar apoi a venit din nou o înfrângere categorică pe teren propriu, 0-3 cu Concordia Chiajna. Se anunță din nou un meci dificil pentru ciucani în fața celor de la Sibiu care trec printr-o perioadă foarte bună și care sunt cu gândul la revenirea în prima ligă.

♻️Așadar, mă aștept să vedem o victorie clară a celor de la Hermannstadt în meciul cu cea mai slabă echipa din acest sezon al ligii a 2-a. Merg pe victorie Hermannstadt și minim 2 goluri marcate de acestia.




Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Hermannstadt vs Csikszereda
Pronostic:
1 & gazdele marchează peste 1.5 goluri
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: 13.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro