Ponturi Pariuri Fotbal Akropolis vs Varnamo

Superbet

⚽️AKROPOLIS-VARNAMO

♻️În liga a 2-a din Suedia, începând cu ora 20:00, se va juca meciul dintre Akropolis și Varnamo.

cota2.ro

♻️Gazdele ocupă locul 12, 15 goluri marcate și 25 primite, în timp ce Varnamo este pe locul 2 , 33 de puncte 20 de goluri marcate și 11 primite. Akropolis chiar dacă este doar pe locul 12, vine după 3 meciuri câștigate în ultimile 5 meciuri și cred că va pune mari probleme celor de la Varnamo în meciul de astăzi.


♻️De partea cealaltă, Varnamo este surpriza plăcută din Superettan, reușind ca după 17 etape disputate să fie pe primul loc, având în vedere că este o echipa nou-promovată. Momentan este pe locul 2, după ce Helsingborg a castigat meciul din etapa a 18-a, dar cu o victorie în meciul de azi, Varnamo poate reveni pe prima poziție.

Oaspeții din meciul de azi joacă bine in deplasare având in vedere ca au castigat la echipe precum: Jonkopings, unde se câștiga foarte greu (3-0), dar și la Helsingborg, echipă care este în luptă pentru promovare (3-2).

♻️Mă aștept la un meci disputat între cele două, mai ales că și gazdele trec printr-o formă bună în acest moment. Dacă Varnamo a reușit să marcheze 3 goluri în poartă celor de la Jonkopings și Helsingborg, consider că și în meciul de azi se vor marca minim 3 goluri, poate chiar să avem un meci de G-G și 3+

FORMA ECHIPELOR ÎN ULTIMILE 5 MECIURI JUCATE

⚽️AKROPOLIS: V E Î V V

⚽️VARNAMO: V V Î E V

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Akropolis vs Varnamo
Pronostic:
3+
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro