Ponturi Pariuri Fotbal Jeonbuk vs Pohang

Superbet

🔷️MECIUL ZILEI 🗒01.09.2021

🇰🇷 COREEA DE SUD / K-League 1

cota2.ro

⚽️JEONBUK - POHANG

⏰ORA DE START: 13:00


În Coreea de Sud, incepând cu ora 13:00, se va disputa meciul din K-League 1, dintre Jeonbuk Hyundai și Pohang. În prima ligă coreeană contează teoretic doar 2 echipe. Jeonbuk Hyundai și Ulsan Hyundai, care în fiecare an se luptă pentru a câștiga campionatul.


♻️Jeonbuk este un club, relativ tânăr, înființat în anul 1994. În cei 26 de existență, clubul din orașul Jeonju, are în palmares bogat: 8 titluri de campioană, ultimile 4 obținute consecutiv în anii: 2017, 2018, 2019 și 2020. În 2006 A câștigat Liga Campionilor AFC. Lotul clubului este cotat la 21 de milioane de euro.

În acest sezon ocupă poziția a 2-a, la o dinstanța de 7 puncte de rivala Ulsan Hyundai, dar are cu 2 meciuri mai puțin jucate. De asemenea în acest sezon cei de la Jeonbuk sunt calificați în "Optimile" Ligi Campionilor AFC, după ce au trecut la pas de grupe.

♻️În ultima etapă, cei de la Jeonbuk au terminat la egalitate, 2-2 cu echipa clasată pe locul 3, Suwon City, în timp ce Pohang a terminat fără goluri meciul de pe teren propriu cu Suwon.


♻️Pohang Steelers este în club de tradiție infiintat in anul 1973, dar care nu a câștigat niciun trofeu important în cei 50 de ani de existență. În acest sezon, momentan ocupă locul 6 în campionat, cu 36 de puncte, golaveraj 27-28. Cu o singură victorie în ultimile 5 meciuri, greu de crezut ca poate scoate ceva din acest meci.

♻️Jeonbuk are cel mai bun atac din acest sezon, alături de rivala Ulsan Hyundai. Fiecare a marcat 46 de goluri, dar putem spune că Jeonbuk este echipa mai bună având în vedere că are cu 2 meciuri în minus față de Ulsan. Gazdele sunt obligate să câștige meciul de azi pentru a nu se mari și mai mult ecartul fața de lider, mai ales că în etapa precedentă au facut doar un egal pe teren propriu. Totusi voi merge pe goluri având în vedere că Jeonbuk este o echipa spectaculoasă pe teren propriu. În ultimile 4 meciuri disputate acasă au marcat 10 goluri. Nu este exclus ca și oaspeții să marcheze în acest meci. Voi merge pe minim 3 goluri marcate la o cotă de 2.00, oferită de SuperBet.

FORMAE CHIPELOR ÎN ULTIMILE 5 MRCIURI JUCATE :

⚽️JEONBUK: E V E V V

⚽️POHANG: E Î E V Î

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Jeonbuk vs Pohang
Pronostic:
3+
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro